Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1: Ισοπαλία στη Λιβαδειά για τα πλέι άουτ της Super League 1
Ο Λεβαδειακός έφθασε κοντά σε μία σημαντική νίκη στη “μάχη” του για παραμονή, αλλά ο Ατρόμητος πήρε την ισοπαλία με 1-1, στο παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1.
Σε ένα ματς που ο Λεβαδειακός είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ένα δοκάρι με τον Γερεμέγεφ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και το πρώτο γκολ με τον Βινίσιους στο 70′, ο Ατρόμητος δεν τα παράτησε και παρότι αγωνίζεται χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον στα πλέι άουτ, έφυγε με την ισοπαλία από τη Λιβαδειά.

Ο Κγιάρτανσον σκόραρε στο 81′ με πλασέ από κοντά και ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει λίγο νωρίτερα ο Βινίσιους με κεφαλιά, για τους γηπεδούχους. Οι Βοιωτοί πήραν έτσι μόνο ένα βαθμό και παρέμειναν στην προτελευταία θέση, αλλά στο +1 πια από τον ουραγό Ιωνικό, στη βαθμολογία των πλέι άουτ της Super League 1.
Πηγή: newsit.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Άδωνις Γεωργιάδης για το ατύχημα της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Ιταλία: Είναι καλά, χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ, εμπιστεύθηκε το ΕΣΥ
- Σμαραγδής: Το επεισόδιο με τον κριτικό που έκανε φρικώδη πράγματα στην προβολή του «Καποδίστρια» και ο αστυνομικός που του είπε «Έλληνες σαν εσάς δεν συλλαμβάνω» (βίντεο)
- Καλλιθέα: Μάχη για τη ζωή του δίνει το κοριτσάκι που έπεσε στο συντριβάνι – Η μαμά της μικρής λιποθύμησε, όταν την αντίκρισε, λέει αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)
- Άρτα: Θλίψη για την 35χρονη νηπιαγωγό που πέθανε ενώ θήλαζε το νεογέννητο μωρό της
- Κλέλια Ανδριολάτου: Πόζαρε με λευκό κορμάκι στο Instagram – Δείτε τις φωτογραφίες
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Πράσινοι μαχητές, θριαμβευτές στο ντέρμπι με Tαμπόρδα!
- Άννα Κορακάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της
- Ελένη Μενεγάκη: Η 11χρονη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου τη φωτογραφίζει στο πλοίο από Άνδρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook