Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1 και φαίνεται να “καθαρίζει” την υπόθεση παραμονή.

Αντίθετα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμπλεξε για τα καλά, με την ήττα στην έδρα του από τους Κρητικούς, αφού έχει πλέον τους ίδιους βαθμούς με τη Λαμία και βρίσκεται μόνο 4 βαθμούς μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού.


Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1 και “απείλησε” την εστία των γηπεδούχων με τον Ντίκο, πριν ανοίξει το σκορ στο 20′, με τον Λάρσον να αποφεύγει τον Τζίνο στην περιοχή και να σουτάρει στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς.


Οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και έχασαν ευκαιρίες με Πήλιο και Παμλίδη, ενώ ο Εραμούσπε είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 68′, αλλά και μία ακόμη που απέκρουσε ο Μανδάς στο 82′. Το σκορ δεν άλλαξε όμως ποτέ και ο ΟΦΗ έφυγε με το διπλό από τους “Ζωσιμάδες”.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάϊκος):
Τσιντώτας, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορνταγκαράϊ, Σόρια, Τζίνο, Ίκερ Μπιλμπάο (81′ Σταματελόπουλος), Ριένστρα (46′ Νίνης), Παμλίδης (57′ Ροσέρο), Μορέϊρα, Μπάλαν

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Λάρσον, Περέα, Μπάκιτς, Θοράρινσον, Τσιλιανίδης (46′ Ντιουσέ), Νέιρα (68′ Τοράλ), Ντίκο (68′ Λουίς Φελίπε).

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook