Ο ΠΑΣ Γιάννινα άντεξε μέχρι τέλους και πήρε την ισοπαλία με 1-1 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, που τον διατηρεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στη Super League 1.


Οι Γιαννιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα, από γκολ του Αγκιμπού Καμαρά, αλλά βρήκαν την ισοφάριση με τον Παμλίδη στο 27′ και κράτησαν το αποτέλεσμα, παρά την “πίεση” του Ατρομήτου. Οι Περιστεριώτες είχαν δύο δοκάρια στο τέλος, σε διώξιμο του Εραμούσπε και σε σέντρα σουτ του Ρομπάιγ, αλλά δεν βρήκαν ένα δεύτερο γκολ και έμειναν στην ισοπαλία.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομάτης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Κούεν (81′ Φριτζόνσον), Αγκιμπού Καμαρά, Κλωναρίδης (74′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος (74′ Κιάρτανσον)

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Τσάβος (52′ Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Πήλιος, Τζίνο, Λιάσος, Παμλίδης (80′ Μορέιρα), Ροσέρο (63′ Νίνης), Τζίμας, Σταματελόπουλος (80′ Μπάλαν)
Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook