Ο ΟΦΗ διέλυσε τη Λαμία 4-1 με ανατροπή και συνεχίζει αήττητος στα πλέι άουτ!

Ο ΟΦΗ επικράτησε 4-1 της Λαμίας και συνέχισε αήττητος στα πλέι άουτ, σε περιπέτειες μπήκε η ομάδα της Φθιώτιδας μετά την ήττα στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά με γκολ του Μαρτίνεθ (21′), όμως ο ΟΦΗ απάντησε με τους Ντίκο (42′), Μεγιάδο (45′) και Τοράλ (78′, 82′). Δύο δοκάρια είχε η Λαμία.

Πως ξεκίνησαν
Ο Μανδάς βρέθηκε κάτω απ΄ τα δοκάρια του ΟΦΗ του Βάλντας Νταμπράουσκας, Διαμαντής, Πασαλίδης και Βούρος ήταν η τριάδα των στόπερ με τους Λάρσον, Τοράρινσον στα άκρα. Στην μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Ντιουσέ, Μεγιάδο με τον Μπάκιτς να έχει ελεύθερο ρόλο και στην επίθεση ο Νέιρα ήταν ο παρτενέρ του Ντίκο.
Η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου ξεκίνησε με τον Γκαραβέλη στο τέρμα, ενώ στην άμυνα βρέθηκαν οι Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος και Αμπάντα. Μπροστά τους δραστηριοποιήθηκαν οι Νούνιεζ και Τζανδάρης. Πίσω απ’ τον προωθημένο Βέργο κινήθηκαν οι Καραμάνος, Μαρτίνεζ και Ντε Βινσέντι.


“Τρελή”  ανατροπή στο ημίχρονο!
Το πρώτο μέρος ήταν γεμάτο από φάσεις και γκολ με τον ΟΦΗ να φτάνει στην ανατροπή στην εκπνοή των 45 λεπτών. Το ματς όμως ξεκίνησε με προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Ο Βέργος στο 5ο λεπτό έγινε παραλήπτης της μπάλας εντός περιοχής του ΟΦΗ και εκτέλεσε όμως ο Διαμαντής τον έκοψε. Στο 21′ ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα του ΟΦΗ δεν κατάφερε να απομακρύνει και η μπάλα στρώθηκε στον Μαρτίνεθ, ο οποίος εκτέλεσε άμεσα και νίκησε τον Μανδά για το 1-0.

Στο 31′ ο Νέιρα συνδυάστηκε με τον Μπάκιτς στον άξονα, ο Μαυροβούνιος εκτέλεσε εν κινήσει αλλά η μπάλα πέρασε εκτός στόχου. Στο 42′ Ο Νουά Ντίκο πήρε τη μπάλα από κεφαλιά του Νέιρα, απέφυγε τον Παπαδόπουλο και έπιασε υπέροχο δεξί σουτ στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκαραβέλη για το 1-1. Στο 45′ ο Μεγιάδο υποδέχθηκε τη μπάλα και σούταρε από μακρινή θέση με την μπάλα να κοντράρει στον Ντε Βινσέντι και να καταλήγει στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 2-1.


Υψηλός ρυθμός, δοκάρια Λαμίας και πάρτι ΟΦΗ!
Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ με τον ΟΦΗ να τα καταφέρνει δις! Στο 58′ο ΟΦΗ βρέθηκε κοντά σε τρίτο γκολ στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ντίκο μετά από ατομική προσπάθεια δοκίμασε το, ο Γκαραβέλης μπλόκαρε σταθερά. Η Λαμία έφτασε μία ανάσα απ’ την ισοφάριση στο 64′!

Ο Μεντίνα βρέθηκε σε καλό σημείο εντός περιοχής και εκτέλεσε αλλά ο Μανδάς απέκρουσε και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του!


Στο 78′ ο Λάρσον βρήκε έξοχα τον Τοράλ ο οποίος με αριστοτεχνικό πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκαραβέλη για το 3-1. Στο 81′ ο Θοράρινσον γύρισε για τον Μοσκέρα κι εκείνος πάσαρε στον Τοράλ ο οποίος εκτέλεσε τον Γκαραβέλη για το 4-1. Ήταν το όγδοο γκολ στη σεζόν για τον Τοράλ και δεύτερο στα πλέι άουτ. Στο 90′ ο Τόσιτς υποδέχθηκε την πάσα του Μεντίνα και σούταρε με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μανδά. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση στο ματς. Στους 33 βαθμούς έφτασαν οι Κρητικοί, έναν πόντο πίσω απ’ τον πρωτοπόρο των πλέι άουτ, Ατρόμητο. Η Λαμία έμεινε στους 23 πόντους και περιμένει τ’ αποτελέσματα Ιωνικού και Λεβαδειακού. Την επόμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (22/04), ενώ η Λαμία περιμένει τον Ατρόμητο (22/04).

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης (85′ Γιόχου), Βούρος, Θοράρινσον, Ντιουσέ (67′ Τοράλ), Μεγιάδο, Λάρσον, Μπάκιτς (79′ Περέα), Ντίκο (79′ Μοσκέρα), Νέιρα (68′ Φελίπε).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Αμπάντα (63′ Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης (63′ Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Σιμόν, Καραμάνος (63′ Τόσιτς), Ντε Βινσέντι (63′ Μεντίνα) και Βέργος (76′ Μανούσος).

Πηγή: novasports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook