H Λαμία επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην παραμoνή στη Super League.

Η Λαμία πανηγύρισε σημαντικό τρίποντο επί του Ατρόμητου, επικρατώντας 1-0 χάρη στο γκολ του Νίκου Βέργου στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης! Στο 7′ ο Σλίβκα σούταρε αλλά το πλασέ του κόντραρε και κατέληξε δίπλα απ’ την εστία. Στο 20′ ήρθε η πρώτη σημαντική ευκαιρία για τη Λαμία με τον Μεδίνα. Ο έμπειρος φορ πήρε την μπάλα στην περιοχή, ρόλαρε και την έφερε στο δεξί. Σούταρε και είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Γιαννιώτη.


Στο 36′ ο Τζανδάρης σούταρε εκτός ισορροπίας, η μπάλα πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια. Στο 46′ δόθηκε πέναλτι για μαρκάρισμα του Χατζησαϊα πάνω στον Μαρτίνεθ, αλλά ο διαιτητής ανακάλεσε μέσω VAR την απόφαση του! Στο 54′ ήρθε το υπερπολύτιμο γκολ της Λαμίας. Ο Αμπαντά σέντραρε από αριστερά, ο Βέργος πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και με εύστοχη προβολή έκανε το 1-0.

Στο 59′ ο Μαρτίνεθ δοκίμασε το πόδι του και έπιασε εκπληκτικό σουτ, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 86′ ο Σλίβκα πάσαρε στον Τσούκαλο, εκείνος βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο Γιαννιώτης αντέδρασε και πάλι θετικά. Στο 90+4 ήρθε η τελευταία αξιόλογη στιγμή του ματς. Ο Βασιλαντωνόπουλος σούταρε ανενόχλητος στην περιοχή αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε με δυσκολία απ’ τον Γιαννιώτη!

Πηγή: novasports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook