H Λαμία επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην παραμoνή στη Super League.

Η Λαμία πανηγύρισε σημαντικό τρίποντο επί του Ατρόμητου, επικρατώντας 1-0 χάρη στο γκολ του Νίκου Βέργου στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης! Στο 7′ ο Σλίβκα σούταρε αλλά το πλασέ του κόντραρε και κατέληξε δίπλα απ’ την εστία. Στο 20′ ήρθε η πρώτη σημαντική ευκαιρία για τη Λαμία με τον Μεδίνα. Ο έμπειρος φορ πήρε την μπάλα στην περιοχή, ρόλαρε και την έφερε στο δεξί. Σούταρε και είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Γιαννιώτη.


Στο 36′ ο Τζανδάρης σούταρε εκτός ισορροπίας, η μπάλα πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια. Στο 46′ δόθηκε πέναλτι για μαρκάρισμα του Χατζησαϊα πάνω στον Μαρτίνεθ, αλλά ο διαιτητής ανακάλεσε μέσω VAR την απόφαση του! Στο 54′ ήρθε το υπερπολύτιμο γκολ της Λαμίας. Ο Αμπαντά σέντραρε από αριστερά, ο Βέργος πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και με εύστοχη προβολή έκανε το 1-0.

Στο 59′ ο Μαρτίνεθ δοκίμασε το πόδι του και έπιασε εκπληκτικό σουτ, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 86′ ο Σλίβκα πάσαρε στον Τσούκαλο, εκείνος βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο Γιαννιώτης αντέδρασε και πάλι θετικά. Στο 90+4 ήρθε η τελευταία αξιόλογη στιγμή του ματς. Ο Βασιλαντωνόπουλος σούταρε ανενόχλητος στην περιοχή αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε με δυσκολία απ’ τον Γιαννιώτη!

Πηγή: novasports.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις