Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, αποκλείστηκαν από τον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου στο Κάιρο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε μια πτώση μετά την εκτέλεση της άσκησης του, την πρώτη στην καριέρα και έμεινε  εκτός τελικού του Παγκοσμίου κυπέλλου στο Κάιρο αλλά όπως έγραψε και στην ανάρτηση του «όλα μπορούν να συμβούν» και προχωρά μπροστά.

Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, από την πτώση που του κόστισε την παρουσία του στον τελικό, είχε και έναν τραυματισμό στη μέση

Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Καϊρο εχθές έχοντας κάνει μια άρτια εκτέλεση είχα μια απρόσμενη πτώση στην έξοδο με αποτέλεσμα να τραυματιστώ ελαφρά στη μέση μου. Ήταν η 1η πτώση στην καριέρα μου , ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όμως στον αθλητισμό όπως και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν και επιβάλλεται να κάνεις δύο πράγματα όταν πέφτεις. Να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να μάθεις από αυτό πρώτα και ύστερα να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως έχει κλειδώσει η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες . Αυτά λοιπόν και προχωράμε μπροστά».


Από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγός του, ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες, όπου κοιτάζονται στα μάτια και παίρνουν αγκαλιά ο ένας τον άλλο.

Τα τρυφερά στιγμιότυπά τους συνόδευσε με το μήνυμα: «Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή..ο πρώτος στόχος δεν τελείωσε με επιτυχία αλλά ίσως και να μην γινόταν μέσα σε οχτώ μήνες και με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό να καταφέρω να προκριθω για το Παγκόσμιο,θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί με στηρίξατε πάρα πολύ με όλα τα μνμ και τις ευχές σας! ..Για την ωρα θα αφοσιωθώ στα κορίτσια μου που μου έλειψαν και θα επαναπροσδιορίσω το στόχο μου με ηρεμία!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook