Στη Super League 1 θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Λαμία. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο στη Νίκαια, ωστόσο κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) και να στείλει τον Ιωνικό στη Super League 2.

Η Λαμία ήθελε νίκη ή ισοπαλία κόντρα στον Ιωνικό για να παραμείνει στη Super League 1, την ώρα που για τους Νικαιώτες ήταν μονόδρομος η νίκη.

Ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λαμία, ένα αποτέλεσμα με το οποίο οι Νικαιώτες υποβιβάστηκαν από την Super League 1.


Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα του Ιωνικού την τελευταία διετία, φαίνεται πως έχει δεθεί ιδιαίτερα με τον σύλλογο, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε στα δάκρυα του, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι παραμονής απέναντι στη Λαμία.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν όλα ιδανικά για τον Ιωνικό, ο οποίος, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη σε γκολ των Ελευθεριάδη (30′) και Κάνιας (37′).


Ωστόσο, η επτάψυχη Λαμία βρήκε και πάλι τον τρόπο να απαντήσει, με τον Τόσιτς να υπογράφει και τον υποβιβασμό του Ιωνικού, μετά απ’ αυτόν του Λεβαδειακού πριν μία εβδομάδα.

Πρώτα ο Νούνιεθ μείωσε σε 2-1 στο 53′, για να έρθει ο Τόσιτς με απίθανη εκτέλεση φάουλ στο 73′ να χαρίσει την παραμονή στη Λαμία.


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό (76΄ Λοβέρα), Κάνιας, Φαντιγκά (70΄ Γούλερι), Μασάς (70΄ Σεμπά), Ελευθεριάδης (60΄ Σόουζα), Μάντζης, Σάκιτς.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Αμπάντα (46΄ Σαραμαντάς / 84΄ λ.τρ. Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιλούλης (64΄ Ρόμανιτς), Σλίβκα (75΄ Μανούσος), Στάνκο, Μαρτίνεθ (46΄ Τόσιτς), Νούνιες, Μεντίνα.


Πηγή: .newsit.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook