Στέφανος Τσιτσιπάς: Έχει βγάλει 26 εκατ. δολάρια χωρίς να κερδίσει Grand Slam!

Ο Έλληνας είναι 14ος στη λίστα με τους τενίστες που έχουν κερδίσει τα περισσότερα χρήματα από το άθλημα
Το τελευταίο διάστημα η κοινότητα του τένις και όχι μόνο συζητά για την ερωτική σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα.
Το love story «πουλάει», ο Έλληνας τενίστας δηλώνει ερωτευμένος για την συνάδελφό του από την Ισπανία, αλλά πάντα προτεραιότητα του ήταν και είναι το τένις.
Στόχος του είναι ν’ ανέβει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και φυσικά να κερδίσει Grand Slam. Στα 24 του χρόνια έχει φτάσει έως το Νο3 και έχει παίξει σε δύο τελικούς Grand Slam (Roland Garros, Australian Open).
Ο σπουδαιότερος τίτλος που έχει κερδίσει στην καριέρα του είναι το ATP Finals του 2019 ενώ έχει και 2 Masters (Μόντε Κάρλο).
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο και ένας από τους κορυφαίους σε χρηματικά έπαθλα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δεν είναι αρκετά μεγάλος, δεν παίζει πολλά χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο (ουσιαστικά από το 2018) αλλά είναι 14ος στη λίστα των τενιστών με τα περισσότερα έσοδα από τουρνουά.
Ο Έλληνας τενίστας έχει κερδίσει 26,398,740 δολάρια χωρίς να κερδίσει Grand Slam και έχει αφήσει πίσω του στη σχετική λίστα αθλητές όπως ο Μπόρις Μπέκερ (No1 και κάτοχος 6 Grand Slam), o Ντελ Πότρο (1 Grand Slam), o Ιβάν Λεντλ (Νο1 και κάτοχος 8 Grand Slam), o Άντι Ρόντικ (Νο1 και 1 Grand Slam), ο Λέιτον Χιούιτ (Νο1 και 2 Grand Slam) και άλλους.
Από τους εν ενεργεία τενίστας που υπάρχουν στην ίδια λίστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στο Νο8! Πρώτος είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς με 169,762,762 δολάρια και ακολουθεί ο Ράφα Ναδάλ (134,640,719) και ο Ρότζερ Φέντερερ (130,594,339).
Στο Νο4 είναι ο Άντι Μάρεϊ και στο Νο5 ο Πιτ Σάμπρας. Ακολουθούν οι Ζβέρεφ, Φερέρ, Μεντβέντεφ, Τσίλιτς, Άγκασι, Τιμ και Μπέρντιχ τον οποίο θέλει 3 εκατ. δολάρια για να τον ξεπεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Εκτός από τα έσοδα από prize money ο Έλληνας τενίστας έχει έσοδα και από τους χορηγούς του και σύμφωνα με εκτιμήσεις έχει κερδίσει συνολικά περισσότερα από 30 εκατ. δολάρια.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει χορηγική συνεργασία με τις παρακάτω εταιρείες: Adidas, Rolex, Wilson, Melissa, New Balance, RedBull,Comlux.
Πηγή: protothema.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- «Η γη της ελιάς»: Η Αρετή δολοφονείται και συλλαμβάνεται ο Στάθης – Είναι αθώος ή ενοχος;
- Δημοσκόπηση GPO: Αυξάνει τα ποσοστά της η ΝΔ, δεύτερο κόμμα η Πλεύση Ελευθερίας, τρίτο το ΠΑΣΟΚ
- Το opaponline.gr κληρώνει τρεις ταξιδιωτικές επιταγές* αξίας 1.000 ευρώ για 3 τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή έως τις 18 Μαΐου
- Έκρηξη έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 39χρονη γυναίκα, σεσημασμένη για ληστείες – Τι εξετάζουν οι αρχές
- ΕΡΤ1 – «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία»: «Η δισκογραφία στη δεκαετία της Αλλαγής» (Α’ Μέρος) – Κυριακή 04.05.2025
- ACTION 24: O Μιχάλης Κουινέλης έρχεται το Σάββατο 3 Μαίου στην «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ» -Τρέϊλερ
- Νομική Σχολή: Η καταδρομική επίθεση των 8 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων – Βίντεο – ντοκουμέντο
- «Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Κάθε Σαββατοκύριακο στο OPEN
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook