Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιεσουσαλήμ στο γήπεδο της Τούμπας, με την πρόκριση για την επόμενη φάση του Conference League να κρίνεται σε μια εβδομάδα στο Ισραήλ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να δείχνουν την διάθεση τους να πιέσουν ψηλά στο γήπεδο την Μπεϊτάρ.

Κάπως έτσι στο ένατο λεπτό του αγώνα ο Ζίβκοβιτς κέριδε πέναλτι, όταν ο Γκότλιβ χτύπησε στο πρόσωπο τον Σέρβο εξτρέμ, με τον διαιτητή να δείχνει την εσχάτη των ποινών.

Ο Σβάμπ ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο ο Σίλβα απέκρουσε το πέναλτι του αρχηγού του ΠΑΟΚ.


Σταδιακά η αναμέτρηση άρχισε να πέφτει σε ρυθμό, με την Μπεϊτάρ ωστόσο να έχει δοκάρι στο 30ο λεπτό, όταν σε μια φάση διαρκείας ο Μπάμπα έδιωξε άτσαλα την μπάλα, η οποία για καλή του τύχη δεν κατέλειξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία, ωστόσο οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν είχαν σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει εως την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών.

Στην επανάληψη η εικόνα των δυο ομάδων δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις, ωστόσο να του λείπει το γκολ.


Ο Λουτσέσκου πέρασε στην αναμέτρηση τον Νάρεϊ, ο οποίος έδωσε ώθηση στους «ασπρόμαυρους», ωστόσο αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετό.
Αλλαγή πέρασε και ο Σαμάτα, ωστόσο ο έμπειρος επιθετικός δεν τροφοδοτήθηκε σωστά από τους συμπαίκτες του προκειμένου να γίνει απειλιτικός.

Την ίδια ώρα η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν δέχτηκε κάποια ιδιαίτερη πίεση από τους Ισραηλινούς, οι οποίοι στο τελευταίο διάστημα του αγώνα περιορίστηκαν στο να διατηρήσουν την ισοπαλία και να «σβήσουν» το παιχνίδι στο 0-0.
Με αυτή την εξέλιξη οι δυο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση, με τον ΠΑΟΚ αν και ήταν καλύτερος, να δείχνει το πρόβλημα που αντιμετώπισε και την περασμένη σεζόν, το οποίο δεν είναι άλλο από την σωστή τελική πάσα.


Κάτι που ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του πρέπει να λύσουν, προκειμένου οι Θεσσαλονικείς να πάρουν τη νίκη στο Ισραήλ και να προκριθούν στην επόμενη φάση των προκριματικών στο Conference League.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Έκονγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (71’ Φ. Σοάρες), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (86’ Μουρκ), Κωνσταντέλιας (64’ ΝάρεΪ), Τάισον, Μπράντον (71’ Σαμάτα)

Μπεϊτάρ(Γιόσι Αμπουκασίς): Σίλβα, Ντγκάνι, Κριάφ, Γκοτλίβ (58’ Κορσιά), Μπιτόν, Μοροζόφ, Ασκενάζι, Αζαριά, Τόμας, Σούα (72’ Μίχα), Νικολαέσκου.
Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook