«Γνωρίζω πως πάγιο αίτημα των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης είναι να μπορούν να προπονούνται σε μία σταθερή έδρα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, συνεργαζόμενοι στενά με την ΚΟΕ», είπε ο Γιάννης Βρούτσης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκο Γιαννόπουλο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, του Γενικού Διευθυντή – Συντονιστή του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνου Χαλιορή και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ήταν η πρώτη θεσμική επαφή του κ. Βρούτση με αθλητική Ομοσπονδία, ως μία συμβολική κίνηση μετά το ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

«Θεώρησα πως πρέπει να ξεκινήσω τις θεσμικές μου επαφές με τις αθλητικές Ομοσπονδίες από την ΚΟΕ, καθώς το πρώτο μετάλλιο της θητείας μου ήρθε από την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών», ανέφερε ο Υπουργός, τονίζοντας:
«Χρέος μας είναι να διευκολύνουμε όσο μπορούμε την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά, αλλά και όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι σε λιγότερο από έναν χρόνο».

Ο Υπουργός Αθλητισμού υπογράμμισε στη συνέχεια:
«Με τον κ. Γιαννόπουλο είχαμε μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση και μου εξέθεσε τα ζητήματα που απασχολούν άμεσα την Ομοσπονδία ώστε να καταφέρουμε τάχιστα να δώσουμε λύσεις.

Προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι να δοθούν στις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών όλα εκείνα τα εργαλεία που θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη προετοιμασία τους ενόψει των προσεχών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων», αποκαλύπτοντας ότι:

«Δρομολογούμε τη μόνιμη φιλοξενία τους στο ανακαινισμένο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου στο ΟΑΚΑ και μόλις διευθετηθούν όλες οι αναγκαίες παράμετροι θα προβούμε στις σχετικές ανακοινώσεις.

Γνωρίζω πως πάγιο αίτημα των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης είναι να μπορούν να προπονούνται σε μία σταθερή έδρα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, συνεργαζόμενοι στενά με την ΚΟΕ»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook