Ο Άρης χάρη στο γκολ του Φαμπιάνο στο 80ο λεπτό πήρε μια δύσκολη νίκη απέναντι στην αξιόμαχη Αραράτ στο πλαίσιο του δευτέρου προκριματικού γύρου του Conference League, με την ομάδα του Απόστολου Τερζή να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός, με την Αραράτ να έχει «βραχυκυκλώσει» τους ποδοσφαιριστές του Απόστολου Τερζή, οι οποίοι δεν έβρισκαν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Η Αραράτ έχοντας κλείσει τους χώρους στην άμυνα της, «χτύπησε» στην κόντρα επίθεση τον Άρη, ο οποίος φάνηκε ότι είχε αρκετά κενά στα μετόπισθεν.


Ωστόσο η έλλειψη ποιότητας και η επιπολαιότητα των φιλοξενούμενων είχε ως αποτέλεσμα ο Κουέστα να μην απειληθεί ιδιαίτερα.

Με αυτό τον τρόπο το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα στα πρώτα 45 λεπτά, σε ένα αρκετά μέτριο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τον Κίκε Σαβέιρο που μπήκε αλλαγή να δίνει ώθηση στους γηπεδούχους.

Ωστόσο οι παίκτες των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Αραράτ, με τον Λορέν Μορόν να μην τροφοδοτείτε σωστά, ενώ ο Λουίς Πάλμα δεν κατάφερε να πάρει προσπάθειες πάνω του.

Η κακή λειτουργία στο κέντρο του Άρη, είχε ως αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να μην μπορέσει να κρατήσει την μπάλα και να επιτεθεί με αξιώσεις, κάτι που είχε συνέπεια το παιχνίδι να είναι αρκετά άναρχο και χωρίς ρυθμό.
Ωστόσο στο 80ο λεπτό ο Πάλμα έβγαλε μια γλυκιά σέντρα με τον Φαμπιάνο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Αραράτ για να κάνει το 1-0.

Όπως είναι λογικό η εν λόγω εξέλιξη έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στο «Χαριλάου» που σηκώθηκε στο πόδι για να πανηγυρίσει το τέρμα του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Στα εναπομένοντα λεπτά ο σαφώς ποιοτικότερος Άρης διαχειρίστηκε χωρίς δυσκολία το υπέρ του 1-0, με την Αραράτ να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Κουέστα.


Kάπως έτσι το τελικό σφύριγμα του αγώνα βρήκε τον Άρη νικητή, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να είχε καθαρίσει ευκολότερα και νωρίτερα.

Ωστόσο η δουλειά έγινε, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League όπου θα βρουν μπροστά τους την αρκετά έμπειρη Ντινάμο Κιέβου.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (61′ Τζουλς), Νταρίντα, Μενέντεθ (46′ Σαβέριο), Ρουπ (61′ Πάβισιτς), Πάλμα (89′ Ματαρίτα), Μορόν (86′ Χριστοδουλόπουλος).

Αραράτ: Ερμάκοφ, Γκριγκοριάν (72′ Τερτεριάν), Σεΐντ, Μπουένο, Αλεμάο (87′ Χακομπιάν), Καστανέιρα (64′ Τέρα), Ομπιέρο (89′ Αμπαρτσουμιάν), Μουραντιάν, Γένε, Σερομπιάν (64′ Αβανεσιάν), Έζα.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook