Στη σκιά των αιματηρών επεισοδίων και της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, ο αποψινός αγώνας της ΑΕΚ κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Μια τεράστια εικόνα του Μιχάλη Κατσούρη είναι τοποθετημένη από πολύ νωρίς, μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ στην Opap Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια .

Τα αστυνομικά μέτρα είναι δρακόντεια από νωρίς σήμερα καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και security τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο, της Opap Arena ελέγχουν τα πάντα, πολλές ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Champions League, διεξάγεται απόψε ο αγώνας ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη «σκιά» της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.


Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες οι έλεγχοι στους οπαδούς που εισέρχονται στο γήπεδο είναι εξονυχιστικοί ενώ η αστυνoμική παρουσία είναι εμφανής και εκτός της Opap Arena


Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ προβλέπει την πρόληψη τυχόν επεισοδίων και προστασία των πολιτών και των παικτών και γι’ αυτό υπάρχουν χιλιάδες αστυνομικοί εντός και εκτός γηπέδου. Παράλληλα, γίνονται και πτήσεις ελικοπτέρων, ενώ drone δίνουν συνεχώς εικόνα στη ΓΑΔΑ από το σημείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook