Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Η τελετή απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου μετά την πρώτη θέση που έλαβε στον τελικό του άλματος εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης.


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με ένα άλμα στα 8,52 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο στίβου, αφήνοντας δεύτερον τον Πίνοκ!


Πρίν από λίγο ο Μίλτος Τεντόγλου στην Βουδαπέστη κρέμασε και επίσημα στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο καθώς ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής για τον τελικό του άλματος εις μήκος.

Σε κλίμα αποθέωσης και συγκίνησης με τους Έλληνες να πανηγυρίζουν και να φωνάζουν ρυθμικά “Ελλάς, Ελλάς”, έγινε σήμερα η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου.


Η Fun Zone του Εθνικού σταδίου της Βουδαπέστης, σύμφωνα με το ertsports.gr γέμισε Έλληνες που τραγούδησαν μαζί με τον πρωταθλητή μας τον εθνικό ύμνο και έζησαν μαζί του την μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του.


Ο αθλητής μας από σήμερα έχει στην κατοχή τα χρυσά μετάλλια απ΄όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Την απονομή στο μήκος Ανδρών έκανε η δόξα του τριπλούν Γουυίλι Μπανκς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook