Ο Καρλίτος είχε κέφια και η Λαμία επικράτησε του Άρη εντός έδρας με 1-0, για την 2η αγωνιστική της Super League. Το γκολ του Ισπανού έδωσε στην ομάδα της Φθιώτιδας το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Δεύτερη αγωνιστική στη Super League με γκολ από τον Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός «τράβηξε» την Λαμία -φτάνοντας τα δυο τέρματα στο πρωτάθλημα- και της έδωσε τη νίκη κόντρα στον Άρη (1-0), στο «Αθ. Διάκος», σε ματς για την 2η αγωνιστική της Super League. Τους 4 βαθμούς έφτασαν οι γηπεδούχοι, ενώ οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στο… μηδέν!


Λαμία και Άρης μπήκαν στο ματς έχοντας επιθετική διάθεση, με τον Καρλίτος να ξεχωρίζει με τις προσπάθειές του. Οι γηπεδούχοι είδαν τον Χουτεσιώτη να διώχνει στο 11’ το ισχυρό σουτ του Σλίβκα, για να έρθει τρία λεπτά μετά το άστοχο σουτ του Μενέντεζ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από ταχύτατη αντεπίθεση των Θεσσαλονικέων.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τον Άρη να «πατάει» καλύτερα και να πλησιάζει πιο εύκολα τα αντίπαλα καρέ. Στο 33’ ο Μενέντεζ έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Κοσέλεφ δεν μπλόκαρε αλλά έδιωξε με τα ακροδάχτυλα, η μπάλα έφτασε στον Κάρλσον. Το σουτ που έπιασε, όμως, κόντραρε στο σώμα του Σαραμαντά.
Η Λαμία όμως ήταν αυτή που πήγε στα αποδυτήρια, προηγούμενη με 1-0. Στο 38’ η κάθετη πάσα στην καρδιά της άμυνας του Άρη του Καρλίτος έφερε σύγχυση στην άμυνα του, με τον Ισπανό επιθετικό να παρακολουθεί την πορεία της και να πλασάρει ψύχραιμα και υποδειγματικά, νικώντας τον Χουτεσιώτη.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στην επανάληψη και προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Η άμυνα της Λαμίας, όμως, έδειξε να αντέχει κάτι που έδωσε την σιγουριά στους μεσοεπιθετικούς της, για να βγουν μπροστά. Ο Χουτεσιώτης έδιωξε με δυσκολία στο 60’ του Σιμόν. Δυο λεπτά νωρίτερα, ο Τσιλούλης είχε δοκάρι, σε σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Οι παίκτες του Άρη δεν είχαν καλές συνεργασίες κι έτσι δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, με τον Σαραμαντά να κάνει τρομερό ματς και να βοηθάει τα μέγιστα στο να μείνει μέχρι τέλους το 1-0. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, με τον Σιμόνα να δέχεται δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα λεπτά (90′ και 90+3′).

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook