Με γκολ των Μασούρα (32', 49'), Καμαρά (45'), Κίνι (77') ο Ολυμπιακός κέρδισε 4-0 τον Ατρόμητο και έκανε το 2χ2 στην Stoiximan Super League - Αποβλήθηκε στο 90+5' ο Τσιντώτας

Ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκει ρυθμό και… αρέσει! Οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν πολύ καλή απόδοση, «πάτησαν» τον Ατρόμητο μέσα στο «Καραϊσκάκης» (4-0) σε ματς για την 2η αγωνιστική στη Super League κι έδειξαν πανέτοιμοι για την ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Κορυφαίος του αγώνα ο Μασούρας, με δυο γκολ. Εντυπωσίασε ο Σκάρπα. Αποβολή για Τσιντώτα πριν τη λήξη.
Βρίσκεται σε πολύ καλό… δρόμο. Ο Ολυμπιακός έδειξε θεαματική βελτίωση, επικρατώντας με εντυπωσιακό τρόπο του Ατρομήτου μέσα στο «Καραϊσκάκης», για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Το τελικό 4-0 δείχνει με ιδανικό τρόπο τη διαφορά που είχαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και δίνει στους Πειραιωώτες την καλή ψυχολογία που ήθελαν, για να… τελειώσουν σε λίγες ημέρες τη «δουλειά» στην έδρα της Τσουκαρίτσκι και να προκριθούν στους ομίλους του Europa League.


Ο Ολυμπιακός μπήκε με το… πόδι στο γκάζι στην αναμέτρηση, κλείνοντας τον Ατρόμητο στα καρέ του, έχοντας μια καλή στιγμή στο 5’ με την γυριστή κεφαλιά του Ελ Κααμπί. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να ανταποκριθούν στην πίεση και στο passing game των γηπεδούχων, αλλά δυσκολεύτηκαν να περάσουν τη μεσαία γραμμή. Στην πρώτη τους ευκαιρία, όμως, που είχαν (13’) λίγο έλειψε να σκοράρουν. Το σουτ του Βέργου εκτός μεγάλης περιοχής βρήκε στην πλάτη του Ντόι. Ο μπάλα πήγε στα αριστερά στον Ρομπάιγ, που έπιασε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Πασχαλάκης είχε κλείσει την γωνία του και έδιωξε με τα πόδια.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει, με τον Σκάρπα να παίρνει πολλές προσπάθειες και να… δημιουργεί, μαζί με τον Φορτούνη. Το 1-0 όμως ήρθε με μπόλικη περιπέτεια. Ο Ελ Κααμπί έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Κίνι, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή. Μετά από κόντρες, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά με πεσμένο τον Τσιντώτα και 1-0 οι ερυθρόλευκοι.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ελ Κααμπί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, αφού ο Μασούρας -που του έκανε την ασίστ- υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Τελικά, ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια, προηγούμενος με 2-0. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρόμητου, η μπάλα έφτασε στον Κάμαρα με τον μέσο του Ολυμπιακού να πλασάρει και να νικάει τον Τσιντώτα (η μπάλα βρήκε και σε σώμα).
Το ματς «άνοιξε» πολύ στην επανάληψη, με τις δυο ομάδες να μαρκάρουν με τα… μάτια στο χώρο του κέντρου. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς και μόλις στο 4’’ έφτασε στο 3-0, με το δεύτερο γκολ του Γιώργου Μασούρα στην αναμέτρηση. Λίγα λεπτά μετά (53’) ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι, για μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Βέργο, με τον διαιτητή Περάκη να δείχνει «παίζεται» και το VAR να επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη απόφαση.


Έχοντας πλέον τεράστιο ψυχολογικό… προβάδισμα από το 3-0, ο Ολυμπιακός έπαιξε με μεγάλη άνεση απέναντι στον Ατρόμητο, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να προχωράει και σε άλλες αλλαγές. Μια από αυτές, ο Μπίελ, πέρασε στο 57 και στο 63’ είχε δοκάρι!

Τελικά, η καλή κυκλοφορία της μπάλας και η πίεση στα αντίπαλα καρέ, έφερε ένα νέο γκολ για τους Πειραιώτες. Στο 77’ ο Αλεξανδρόπουλος έπιασε το μακρινό σουτ, ο Τσιντώτας δεν έδιωξε καλά και ο Κίνι έπιασε το γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή-με το αριστερό- και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν να φτιάχνουν φάσεις στα αντίπαλα καρέ, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα ακόμα τέρμα. Στην κορυφαία τους στιγμή (90+3′) ο Τσιντώτας έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μπίελ. Το ματς ολοκληρώθηκε, με τον Έλληνα πορτιέρε να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γιατί έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook