Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 1-1: Μοιράστηκαν από ένα βαθμό
O Πανσερραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Μούργο να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους και τον Ζοάο Πέδρο να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
Ο Πανσερραϊκός θέλησε να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας, μιας και το στάδιο της ομάδας των Σερρών δεν είναι ακόμη έτοιμο για να φιλοξενήσει αγώνα της Super League.
Κάπως έτσι οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 30΄όταν μετά από όμορφη συνεργασία ο Μούργος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο.

Λίγο αργότερα το μακρινό σουτ του Ουεντραόγκο έφυγε άουτ, με τον Πανσερραϊκό να χάνει και άλλη ευκαιρία για να σκοράρει, όταν η πανέμορφη ενέργεια του Τόμας δεν έγινε γκολ, αφού ο Μλάντεν απέκρουσε πάνω στην γραμμή.

Κάπως έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον Πανσερραϊκό να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.
Στο δεύτερο μέρος ο Άλεξιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 57, ενώ στο 65΄ο Καρέλης έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει για τον Παναιτωλικό, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Χοβάν, ωστόσο το πλασέ του Έλληνα επιθετικού δεν ήταν καλό.

Και καθώς το παιχνίδι όδευε προς την λήξη του, ο Ζοάο Πέδρο που είχε περάσει ως αλλαγή στο 83΄κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα να κάνει το 1-1.
Συγκεκριμένα μετά από εξαιρετική σέντρα του Τορεχόν, ο 26χρονος Πορτογάλος νίκησε κατά κράτος την άμυνα του Πανσερραϊκού και με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ.
Αυτό το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλα από τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, οι οποίοι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού κατάφεραν να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό.
Κάπως έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα πόντο και πλέον έχουν αμφότερες 2 βαθμούς μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Super League.


Πανσερραϊκός(Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Χάγιεκ, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Μασκανάκης (55′ Ντανκερλούι), Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάϊκος (90+2′ Θυμιάνης), Μούργος (72′ Τσαγκαλίδης), Τόμας (55′ Χατζηστραβός), Άλεξιτς (72′ Γούλερι).
Παναιτωλικός(Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Λιάβας, Ντουάρτε (76′ Τσιγγάρας), Μλάντεν (46′ Σενγκέλια), Μαλής, Σίλβα, Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα (82′ Ζοάο Πέδρο), Περές, Ντίαζ (76′ Χουάνπι), Καρέλης (90+2′ Βοίλης).
Πηγή: newsit.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Σίσσυ Χρηστίδου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της – Φωτογραφίες
- Πρωτοφανής πρόκληση από Ζαχάροβα: “H Ρωσία θα απαντήσει κατάλληλα στην Ελλάδα για την κοινή παραγωγή drones με την Ουκρανία” – Τι απαντά η Αθήνα
- Προβάδισμα της ΝΔ με πάνω από 15% έναντι του ΠΑΣΟΚ σε τρείς νέες δημοσκοπήσεις – Υπέρ των ενεργειακών συμφωνιών οι πολίτες
- Ο Ζελένσκι έλαβε επίσημα το ειρηνευτικό προσχέδιο των Αμερικανών για την Ουκρανία -«Θα μιλήσω με τον Τραμπ», δήλωσε
- Κορωπί: «Δεν ήταν challenge», λέει ο παππούς του 22χρονου που κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ και πέθανε – «Το καλύτερο παιδί, η χαρά της παρέας» (βίντεο)
- Συγκίνηση στην πολιτική κηδεία του Αλέκου Φλαμπουράρη – Λύγισε ο Αλέξης Τσίπρας: «Σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες. Ως σύντροφος, ως φίλος, ως παππούς των παιδιών μας” (βίντεο)
- Η δημοσκόπηση της MRB στο κεντρικό δελτίο του Open απόψε στις 18:45
- «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χάσουμε παιδιά»: Η ωμή προειδοποίηση του αρχηγού των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων για τη Ρωσία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook