Ο ΟΦΗ πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στο Γεντί Κουλέ επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ήρωας ο Αμπάντα με γκολ στο 90+7'.

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League και κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη με πολύ όμορφο γκολ του Αμπάντα στο 90+7.

Ο Δικέφαλος έμοιαζε μπλοκαρισμένος από τους Κρητικούς, οι οποίοι με τη σειρά τους προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Στο 90+7′ ο Αμπάντα σκόραρε, με το γκολ αρχικά να ακυρώνεται ως οφσάιντ και το VAR να ανατρέπει την αρχική απόφαση.


Ο ΠΑΟΚ γνώρισε για πρώτη φορά την ήττα στη σεζόν, με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει το δεύτερο τρίποντό του φέτος, ξανά στις καθυστερήσεις μετά από αυτό κόντρα στον Άρη.

Το ματς
Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένο, χωρίς πολλές ευκαιρίες, αλλά με αρκετές μονομαχίες και νεύρα. Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που πήρε πρώτος την κατοχή, ωστόσο ο ΟΦΗ ισορρόπησε και είχε καλή στιγμή στο 10ο λεπτό με ένα σουτ του Μεγιάδο που έφυγε άουτ. Ο Δικέφαλος απάντησε με κεφαλιά του Τόμας στο 13′ που επίσης κατέληξε έξω.

Στο 16′ ο Ζίβκοβιτς επιτέθηκε από τα αριστερά, αλλά το σουτ του χτύπησε στο πόδι του Βούρου, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κερδίσει ένα κόρνερ. Οι μονομαχίες συνεχίζονταν και στο 24′ υπήρξε έλεγχος για μαρκάρισμα του Καρώ στον Τόμας και συγκεκριμένα εάν ήταν εντός ή εκτός περιοχής, με τον διαιτητή και τον VAR να συμφωνούν για φάουλ.


Ο ΟΦΗ προσπαθούσε να γίνει απειλητικός με μακρινά σουτ, όπως εκείνο του Μπάκιτς (37′) και του Πασαλίδη (41′), χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά του β’ μέρους πήρε την κατοχή της μπάλας, κυκλοφορούσε και προσπαθούσε να γίνει επιθετικός. Από την άλλη, ο ΟΦΗ έκλεινε τους χώρους και επιχειρούσε να γίνει επικίνδυνος στην αντεπίθεση, με τις ευκαιρίες να παραμένουν λιγοστές και για τις δύο ομάδες.


Η εικόνα του παιχνιδιού δεν μεταβαλλόταν παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις και των δύο προπονητών, με τον Δικέφαλο να μην μπορεί να γίνει απειλητικός και τους Κρητικούς να επιχειρούν στην κόντρα επίθεση. Όλα αυτά βέβαια μέχρι τις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Εν τέλει ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που μπήκε μπροστά στο σκορ στο 90+7′. Ο Αμπάντα μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έκανε το πλασέ και έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα. Ο επόπτης σήκωσε σημαιάκι για οφσάιντ, ωστόσο μετά από έλεγχο στο VAR διαπιστώθηκε η κανονική θέση του παίκτη των Κρητικών.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του ΟΦΗ να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο τους στο Γεντί Κουλέ μία σπουδαία νίκη, καθώς έφτασαν τους έξι πόντους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.


ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ (81′ Λαμπρόπουλος), Λάρσον, Θοράρινσον, Μπάκιτς (73′ Αμπάντα), Γκαγέγος (82′ Νέιρα), Μεγιάδο, Ριέρα (66′ Τοράλ), Φελίπε (65′ Ντίκο) .

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (76′ Βιεϊρίνια), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (67′ Μπάμπα), Οζντόεφ, Σβαμπ (66′ Μεϊτέ), Μουργκ (76′ Τζίμας), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τόμας (66′ Σαμάτα).

Πηγή: sport24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook