Ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε δύσκολα στον Άρη μέσα στο “Βικελίδης”, αλλά οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν τελικά να πανηγυρίσουν -με αρκετό άγχος- την πρώτη τους νίκη στη φετινή Super League, επικρατώντας με 3-2.

Ο Άρης δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στον Aστέρα Tρίπολης, αλλά πήρε τελικά το πρώτο του “τρίποντο” στη φετινή Super League (3-2) μέσα στο “Βικελίδης”, σε ματς για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Άρης είχε την επιθετική πρωτοβουλία και πλησίασε στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης. Η πρώτη απειλή στα καρέ των Αρκάδων ήρθε από εκτέλεση κόρνερ στο 4′, με την μπάλα να περνάει για λίγο άουτ σε κεφαλιά του Μορόν. Η “απάντηση” των φιλοξενούμενων ήρθε από την προβολή του Μιριτέλο, με τον κουέστα να μπλοκάρει εύκολα.


Οι Αρκάδες έδειξαν να ανεβάζουν “στροφές”, αλλά εκείνη τη στιγμή ο Άρης έκανε το 1-0. Ο Κάρλσον έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μορόν πήρε την κεφαλιά και ο Ζαμόρα από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Παπαδόπουλο και άνοιξε το σκορ.

Η… χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Ο Άρης πίεσε ψηλά για να δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας του Αστέρα Τρίπολης, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα αμυντικά κενά των “κίτρινων” και έφεραν το ματς στα ίσα στο 28′. Μετά από λάθος του Φεράρι, ο Κρέσπι έκλεψε ωραία την μπάλα, την “έσπασε” στον Μπαρτόλο, με τον Αργεντινό πιάνει ανενόχλητος το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και τον άξονα για το 1-1!


Ο Αστέρα Τρίπολης έδειξε να έχει το… ψυχολογικό πλεονέκτημα και πίεσε για την ανατροπή του σκορ πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις του 45λέπτου ζήτησε πέναλτι, για χέρι του Ζαμόρα, αλλά ο διαιτητής έλεγξε ο ίδιος τη φάση και δεν έδωσε παράβαση (έμεινε στην αρχική του απόφαση, για επιθετικό φάουλ).

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με αλλαγή για τον Αστέρα, με τον Σουρλή να παίρνει τη θέση του Μουνάφο, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από το πρώτο μέρος. Ο Άρης “πάτησε” καλύτερα και πίεσε για το γκολ, έχοντας όμως μόνο κάποια καλά μακρινά σουτ. Στην άμυνα, όμως, συνέχισε να έχει προβλήματα.


Τελικά, η προσπάθεια των γηπεδούχων έφερε το 2-1. Στο 61′ ο Νταρίντα πήρε την μπάλα, έκανε στο κατάλληλο χρόνο την κάθετη στον Μορόν -για να καλύπτεται- με τον Ισπανό επιθετικό να πλασάρει ιδανικά τον Παπαδόπουλο για το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαν μεγάλο σασπένς. Ο Άρης κατάφερε να φτάσει στο 3-1, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαμπιπανο στο 81′ Δυο λεπτά μετά, ο Αστέρας τρίπολης προχώρησε σε νέες αλλαγές, με την είσοδο του Μάντζη να είναι καθοριστική. Ο Έλληνας αμυντικός μείωσε στο 85′ για τους Αρκάδες σε 3-2, με κοντινή προβολή. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν μπόρεσαν να φύγουν με βαθμό από το “Βικελίδης”.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook