Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο “Θ. Κολοκοτρώνης” για την τέταρτη αγωνιστική της Super League 1. Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι δύο ομάδες σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι στην Τρίπολη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε δύο φορές αλλά ισοφαρίστηκε από τον Αστέρα Τρίπολης.Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 16ο λεπτό χάρη στο γκολ του Παναγιώτη Τζίμα, με τον Αστέρα Τρίπολης να ισοφαρίζει στο 21΄με δυνατό σουτ του Φεντερίκο Άλβαρες.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Μπαλάν στο 28′, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 2-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους χάρη στο τέρμα του Ρεγκίς.

Μετά από τέσσερα γκολ στο πρώτο μισό του ματς, ο ρυθμός έπεσε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, με την κατοχή της μπάλας, όμως αυτοί του Θανάση Στάικου είχαν «οχυρωθεί» κλείνοντας τους διαδρόμους.


Μια καλή στιγμή για τον Αστέρα ήταν στο 82ο λεπτό, όταν ο Ζουκάνοβιτς εκτέλεσε απευθείας φάουλ με το αριστερό, με τον Κλέιμαν να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να απομακρύνει με τις γροθιές.


Δύο λεπτά αργότερα, στο 84ο λεπτό, ο Μάντζης, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 77΄ στη θέση του Γκρόζντανιτς, δεν μπόρεσεσε να νικήσει τον Κλέιμαν, με την κεφαλιά του να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αμέσως μετά (85΄), ο ΠΑΣ απείλησε με τον Ροσέρο να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Mίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (60΄ Ντιάρα), Γκρόζντανιτς (77΄ Μάντζης), Ρίτζις, Σίτο (60΄ Βίκο), Μπαρτόλο (77΄ Καλτσάς), Μιριτέλο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (72΄ Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης (54΄ Ροσέρο), Τζίμας (54΄ Γκάρο), Μπάλαν.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook