Ο ΠΑΟΚ έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, όταν ο Ντεσπόντοφ σκόραρε στο ντεμπούτο του, ωστόσο το VAR ακύρωσε το γκολ του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς υπήρχε νωρίτερα οφσάιντ.

ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην Τούμπα, για την τέταρτη αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο φινάλε, αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ του Ντεσπόντοφ, “χαλώντας” το ντεμπούτο του Βούλγαρου ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο εξαιρετικός στημένος Άρης του Άκη Μάντζιου κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.


Ο ΠΑΟΚ έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, όταν ο Ντεσπόντοφ σκόραρε στο ντεμπούτο του, ωστόσο το VAR ακύρωσε το γκολ του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς υπήρχε νωρίτερα οφσάιντ.

Το αποτέλεσμα μόνο θετικό δεν είναι για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε ακόμα δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα και έμεινε από νωρίς πίσω στη μάχη του τίτλου.


Ο αγώνας
Με δεκάλεπτο πίεσης και κατοχή της μπάλας για τον ΠΑΟΚ, άρχισε το ματς. Ο «Δικέφαλος» διατήρησε την υπεροχή στον πρώτο ημίχρονο, με τον Αρη να κλείνει διαδρόμους και να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Στην πρώτη από αυτές, στο 3ο λεπτό, ο Μορόν έπιασε το σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Κοτάρσκι. Στο 16ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας θέλησε να “κρεμάσει” από μακριά τον Κουέστα, ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων», όμως, δεν αιφνιδιάστηκε και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Με σέντρα-σουτ το 22ο λεπτό, ο Μορόν απείλησε ξανά για τον Αρη, αλλά ο Κοτάρσκι έδιωξε την μπάλα. Στο 35’ κεφαλιά από τον Εκόνγκ δεν βρήκε στόχο για τον ΠΑΟΚ (η προσπάθεια κατέληξε σε κόρνερ) και οκτώ λεπτά αργότερα, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ύστερα από κεφαλιά του Ντουκουρέ για τους φιλοξενούμενος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Ζίβκοβιτς σούταρε στην εστία και ο Κουέστα έσωσε σωτήρια για τους «κιτρινόμαυρους».

Χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις κύλησε το δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 81ο λεπτό, όταν ο Αρης απείλησε με τον Κάρσλον, με σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 84ο λεπτό ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα με τον Ντεσπόντοφ, το γκολ, ωστόσο, με υπόδειξη από το VAR για οφσάιντ, ακυρώθηκε λίγο αργότερα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (72’ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (65’ Ντεσπόντοφ), A. Ζίβκοβιτς, Τάισον (90’ Μουργκ), Σαμάτα (72’ Μπράντον)

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Βερστράτε (90’+ Πάρντο), Ντουκουρέ (68’ Βέλεθ), Ρουπ (68’ Σουλεϊμάνοφ), Μενέντες (68’ Σαμόρα), Κάρλσον (90’+ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν.

Πηγή: newsit.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook