Ο Ατρόμητος έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με το Βόλο, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική της Super League 1, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Βόλος παρέμεινα στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Super League 1, με τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν μόλις τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από τρεις αγώνες. Δύο βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια έχουν από την πλευρά τους, οι Βολιώτες.

το μεταξύ τους παιχνίδι δε, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που προηγήθηκε μέσω VAR, αφού ο Αντζιέλσκι με προβολή άνοιξε το σκορ στο 39′, με το γκολ να μην μετράει αρχικά για οφσάιντ, αλλά την απόφαση να αλλάζει στη συνέχεια για το 1-0 στο ματς.


Ο Βόλος αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας αμέσως μετά τη σέντρα στο 46′, με τον Ασεβέδο να βρίσκει δίχτυα για την ομάδα του. Οι Θεσσαλοί “άγγιξαν” μάλιστα και την ανατροπή με τον Ντέλετιτς, αλλά το δικό του γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR, για να παραμείνει το 1-1 μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Βόλος
Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Έντερ (60΄Κούντε), Φριντζόνσον, Καμαρά, Ρομπάιγ (72΄Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (59΄Βέργος).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος (46΄Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγέ (75΄Μεταξάς), Ντέλετιτς, Κόμπα (57΄Μπερτόλιο), Ενγκίν (46΄Μαχαίρας), Μωραΐτης (46΄Γκαρσία).

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook