Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 3-1 από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ματς για την 5η αγωνιστική της Super League.

Με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να πετυχαίνει δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας για τη Super League και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο» στο «μαραθώνιο» της Super League.

Μια αγωνιστική μετά την “γκέλα” επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι Θεσσαλονικείς πέρασαν από μια έδρα που αρκετοί ανταγωνιστυές τους θα… ανησυχίσουν, φτάνοντας τους 10 βαθμούς (-13 από τον Ολυμπιακό), αφήνοντας τον ΠΑΣ Γιάννικα στους 5 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4’ κατάφερε να εκμεταλευτεί το «δώρο» που του παρουσιάστηκε και να ανοίξει το σκορ. Το βολέ του Κλέιμαν πήγε πάνω στον Τόμας και στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Κωνσταντέλια, ο οποίος ανενόχλητος σε κενό τέρμα έκανε το 0-1.


Από το 20λεπτο και μετά, ο ΠΑΣ Γιάννινα έγινε πιο επιθετικός, κέρδισε μέτρα στον αγωιστικό χώρο και στο 25’ έφτασε στην ισοφάριση. Η ομάδα του Θανάση Στάικου έφερα το ματς στην ισορροπία, καθώς στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Σόρια, ο Μεϊτέ έχασαν τη φάση και ο Παμλίδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ δεν άργησε να αντιδράσει και στο 25΄πήρε καιπάλι… κεφάλι στο σκορ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» βγήκε γρήγορα στην κόντρα μετά την κακή πάσα του Κιάκου και ο Έλληνας Κωνσταντέλιας- έξω από την περιοχή- λεκανε όμορφο πλασέ κι έκανε το 1-2.


Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να διαχειριστεί τη κόπωσή του απ’ το ταξίδι που είχε την Πέμπτη στη Φινλανδία κι έψαξε για ένα τρίτο γκολ στις αντεπιθέσεις. Το 1-3 πέτυχε στο 77’ με ένα καταπληκτικό πλασέ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη μία έπειτα από ασίστ του Σαμάτα, «κλειδώνοντας» την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στη Super League.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook