Ο ΠΑΟΚ με τρεις διαφορετικούς σκόρερ επικράτησε του Βόλου με 3-0, πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο στη βαθμολογική του συγκομιδή, και παραμένει μόνος δεύτερος στη βαθμολογία της Super League. Έξι παιχνίδια χωρίς νίκη για την ομάδα της Μαγνησίας.

Ο ΠΑΟΚ με τρεις διαφορετικούς σκόρερ , πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και έδειξε καλό πρόσωπο για ένα ακόμη ματς πρωταθλήματος.

Ο Λουτσέσκου έκανε εννιά αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, είδε τους Κουλιεράκη, Μουργκ να φέρνουν μπροστά την ομάδα του τα δύο γκολ που σημείωσαν και τον Σαμάτα να ανοίγει και αυτός λογαριασμό με ένα υπέροχο τέρμα στο δεύτερο 45λεπτο. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ.

Την ίδια ώρα ο Κοτάρσκι είχε ένα ήσυχο 90λεπτο, κινδύνεψε ελάχιστα και ουσιαστικά δεν χρειάστηκε παρά σε ελάχιστες φάσεις.

Εννιά αλλαγές από τον Λουτσέσκου
Η ομάδα του Λουτσέσκου, είχε 17 τελικές εκ των οποίων οι εννιά στην εστία, οι περισσότερες μέσα από την περιοχή του Βόλου και θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο τυχερή να είχε φτάσει σε ένα ακόμα πιο ευρύ σκορ.
Ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τη νίκη του επί τους ΠΑΣ Γιάννινα είχε εννιά αλλαγές στο αρχικό του σχήμα καθώς οι Σάστρε, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Μπαμπά, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Σαμάτα, ξεκίνησαν βασικοί. Οι μόνοι που διατηρήθηκαν στην ενδεκάδα ήταν οι Κοτάρσκι, Τάισον.


Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, έπαιξε ανοιχτά, προσπάθησε να πατήσει περιοχή και να δείξει πως θα παίξει στα ίσια τον ΠΑΟΚ. Ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν λογικό από τη στιγμή που έπαιζε με μια ενδεκάδα που δεν είχε παίξει ξανά μαζί να θέλει κάποια λεπτά για να βρει τα πατήματα της στην Τούμπα.

Πήρε μπρος ο ΠΑΟΚ, δοκάρια και ευκαιρίες
Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 18′ με τον Ζίβκοβιτς να δίνει στον Σαμάτα αυτός έκανε την κίνηση και το σουτ από τα δεξιά με τον Παπαδόπουλο να διώχνει με το πόδι. Στη συνέχεια της φάσης ο Μουργκ βρέθηκε στην περιοχή από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα στο πέναλτι και ο Τάισον έκανε το σουτ με τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Έξι λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ είχε νέα διπλή ευκαιρία και δοκάρι με τον Σβαμπ. Σε σέντρα από τα δεξιά ο Αυστριακός πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, εν συνεχεία έφτασε στον Τσιγγάρα ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής αστόχησε.

Στο 28′ οι γηπεδούχοι έφυγαν όμορφα στην αντεπίθεση με τον Σάστρε να μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά έκανε απευθείας το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στη συμβολή των δύο δοκαριών του Παπαδόπουλου.

Σκόραρε ξανά ο Κουλιεράκης, βρήκε δίχτυα ο Μουργκ
Για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα ο Κουλιεράκης βρήκε ξανά δίχτυα. Σε εκτέλεση φάουλ του Τάισον από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Έλληνας αμυντικός πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά και νίκησε τον Παπαδόπουλο για να ανοίξει το σκορ και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.


Λίγο πριν την ανάπαυλα ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο γκολ και ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη. Οι παίκτες του Λουτσέσκου έφυγαν γρήγορα στο τρανζίσιον με τον Σβαμπ να δίνει στον Τάισον αυτός από τα δεξιά έκανε μια κούρσα πενήντα μέτρων και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα προς τα αριστερά όπου είχε ακολουθήσει ο Μουργκ ο οποίος με προβολή με το αριστερό έκανε το 2-0.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ΠΑΟΚ έκλεισε το πρώτο μέρος με έντεκα τελικές έναντι μόλις δύο του Βόλου.

Άνοιξε λογαριασμό ο Σαμάτα
Το δεύτερο 45λεπτο άνοιξε με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει ένα ακόμη τέρμα και δη με τον Σαμάτα ο οποίος πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ στη Super League. Σε σέντρα του Μπαμπά από τα αριστερά ο επιθετικός του Δικεφάλου έγινε αποδέκτης της μπάλας, την έφερε μπροστά του, πέρασε τον Παπαδόπουλο και πλάσαρε για το 3-0.


Τρία λεπτά αργότερα σε νέα παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά ο Ζίβκοβιτς ουσιαστικά έκανε πλασέ σε κενή εστία αλλά ο Τσοκάνης πρόλαβε να διώξει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή για το 4-0.

Με το σκορ στο 3-0 και ενόψει Λεωφόρου ο Λουτσέσκου προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του και να δώσει ρυθμό σε όσους έφερε από τον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ όταν στο 73′ συνεργάστηκαν υπέροχα οι Ντεσπόντοφ-Κωνσταντέλιας με τον Έλληνα επιθετικό να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.


Η τελευταία καλή στιγμή σε ένα ματς που “τελείωσε” μετά το 3-0 ήρθε στο 88′ με τον Οζντόεφ να κάνει την κεφαλιά και τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει τη μπάλα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης (76′ Νάσμπεργκ), Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65′ Οζντόεφ), Μουργκ, Τάισον (65′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (65′ Ντεσπόντοφ), Σαμάτα (81′ Τζίμας).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο (56′ Καλογερόπουλος), Λούνα, Ταχάτος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (46′ Ενγκίν), Κόμπα (56′ Μεταξάς), Κορνέτ, Μαχαίρας, Γκαρσία (56′ Μωραίτης).

Πηγή: sport24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook