Διακόπηκε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μετά από κροτίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και τραυμάτισε έναν αναπληρωμαυικό παίκτη του ΠΑΟ που έκανε προθέρμανση.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού υπήρξε διακοπή στο παιχνίδι διότι ο αναπληρωματικός του Παναθηναϊκού, Χουανκάρ,τραυματίστηκε από κροτίδα.


Τη στιγμή που ο Χουανκάρ έκανε προθέρμανση κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ έπεσε στο έδαφος, χτυοημένος από κροτίδαμ με συνέπεια να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο Ιταλός ρέφερι, αποφάσισε τη διακοπή, ενώ το χρονόμετρο έδειχνε το 55ο λεπτό.


Τελικά ο παίκτης, με φορείο αποχώρησε από το γήπεδο. Η απόφαση του διαιτητή ήταν άμεση και έδειξε το δρόμο προς τα αποδυτήρια, με την αποστολή των “πρασίνων” να τον ακολουθεί, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο.

Μέσα στα αποδυτήρια γίνονται διαβουλεύσεις μεταξύ ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αλλά και της διαιτητικής ομάδας για να καθορίσουν τη διακοπή ή τη συνέχιση του ματς. Κοντά στη φυσούνα βρέθηκε και ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης τη στιγμή που η αποστολή του “τριφυλλιού” έτρεξε στα αποδυτήρια αρνούμενη να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού στην περιγραφή του ματς στο Twitter:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook