Ο Κέντρικ Ναν έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή των πρασίνων για το παιχνίδι με την Άλμπα για την EuroLeague. Μέσα κι ο Λούκα Βιλντόσα.

Ο Κέντρικ Ναν προπονήθηκε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, λίγο μετά τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις κι αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Άλμπα για την EuroLeague (10/11, 21:00, Novasports Prime, Match Centrer από το SPORT24).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν πάτησε παρκέ και προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ, σε μια πρώτη γνωριμία με το νέο περιβάλλον και τους συμπαίκτες του, εν όψει της εκτός έδρας δοκιμασίας απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Τα ευχάριστα δεν σταμάτησαν εδώ βέβαια για τον 58χρονο τεχνικό αφού κι ο Λούκα Βιλντόσα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα έχει +2 παίκτες στο rotation της περιφέρειας στη Mercedes Benz Arena το βράδυ της Παρασκευής (10/11, 21:00) απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, αλλά -από την άλλη- για πρώτη φορά θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος χειρουργήθηκε το πρωί και θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

sport24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook