Από το αεροδρόμιο και τα γραφεία της ΠΑΕ, στο Γεώργιος Καλαφάτης, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Φατίχ Τερίμ προπόνησε χτες για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό, μετά το διαζύγιο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από το αεροδρόμιο και τα γραφεία της ΠΑΕ, στο Γεώργιος Καλαφάτης, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Φατίχ Τερίμ φόρεσε τις πράσινες φόρμες και έπιασε δουλειά, προπονώντας χτες τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο Τούρκος προπονητής προανήγγειλε και την πρώτη παρέμβαση του: Πλέον οι παίκτες θα διαμένουν σπίτια τους την παραμονή των αγώνων και όχι όλοι μαζί σε ξενοδοχείο, όπως μετέδωσε το MEGA.
Η άφιξη του Τερίμ στην Αθήνα έφερε και μεταγραφικά σενάρια από την Τουρκία. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Τάσο Μπακασέτα και εξετάζει την επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Φατίχ Τερίμ την Δευτέρα (25/12) συμφώνησε να αναλάβει τις τύχες του Παναθηναϊκού και την Τετάρτη (27/12) το απόγευμα βρέθηκε στο “Γ. Καλαφάτης” και αφού ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, τον παρουσίασε στους πράσινους και ο ίδιος μίλησε για περίπου δέκα λεπτά ανέλαβε την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού.


Ο Τούρκος τεχνικός και οι συνεργάτες του στο πρόγραμμα που κράτησε σχεδόν μιάμιση ώρα είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην των Τσέριν – Τζούριτσιτς που έκαναν ατομικό πρόγραμμα ενώ απών ήταν οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον που συνεχίζουν τη θεραπεία τους για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.
Ο Τερίμ είχε και τετ α τετ με τον Αράο τον οποίο γνωρίζει από τη θητεία του στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε.


Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Φατίχ Τερίμ! Ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές και στο επιτελείο του τμήματος από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Παπαδημητρίου.


Ακολούθως, ο Φατίχ Τερίμ είχε μία δεκάλεπτη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, εξηγώντας τις βασικές αρχές του και στη συνέχεια ξεκίνησε η δουλειά στο γήπεδο.


Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, ενώ θεραπεία έκαναν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook