H συνέντευξη του Ατζούν Ιλιτζαλί σε τουρκικό ιστοσελίδα για το deal Αλαφούζου με τον Τούρκο προπονητή

Ο Ατζούν επιβεβαίωσε σήμερα τις φήμες ότι ήταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε ώστε να κλείσει η συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ για τον Παναθηναϊκό.
Τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Ατζούν ο οποίο φέρεται να διαπραγματεύεται με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας, για την συνδρομητική του πλατφόρμα ΕΧΧΕΝ
Ωστόσο όπως αποκάλυψε οι Τούρκος παραγωγός του Survivor στην τουρκική ιστοσελίδα bosslardunyasi.com ήταν αυτός που πρότεινε τον έμπειρο και με μεγάλες επιτυχίες προπονητή , αναφέροντας πως η συνάντηση Αλαφούζου – Τερίμ έγινε στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη.

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ κοντινοί μου φίλοι. Με τον πρώτο κάνουμε το Survivor στο ΣΚΑΪ, είναι Νο1 εδώ και έξι χρόνια, είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και συνέχισε:

Έτσι ξεκίνησε η σχέση μας. Δεν έχουμε κάποια άλλη συνεργασία πέραν του Survivor.

Το όνομα του Τερίμ προέκυψε σε μια συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ναι, εγώ ήμουν ο μεσάζων. Η συνάντηση έγινε στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη. Έτσι, γίναμε συνεργάτες οι τρεις μας.

Είμαι χαρούμενος αν έπαιξα τον ρόλο μου για έναν προπονητή με επιτυχημένο παρελθόν όπως ο Τερίμ.
Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός έχασε τον τίτλο ενώ είχε προβάδισμα δέκα βαθμών.

Ναι, είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή αλλά δεν έχει νικήσει σε ντέρμπι. Δεν έχει πάρει πρωτάθλημα εδώ και 14 χρόνια.

Δεν μπόρεσε να μπει στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τελευταίος στο Europa, έχασε εντός έδρας από τη Μακάμπι Χάιφα, εν μέσω πολέμου.

Ο Παναθηναϊκός είναι πεινασμένος για επιτυχία. Είναι λοιπόν λογικό να προσληφθεί ο Τερίμ, που έχει μεγάλες επιτυχίες και εκτός συνόρων».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook