Η ομάδα του Περιστερίου συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και επικράτησε του Βόλου με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Αντζιέλσκι.

Ο Ατρόμητος έφυγε με νίκη (2-1) από το Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο, κάνοντας ακόμα ένα βήμα στην προσπάθειά να “πιάσει” την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Ο Αντζιέλσκι πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Περιστερίου (25′, 58′ με πέναλτι), ενώ ο Βόλος μείωσε με τον Μωραΐτη στο 90+7′. Ο Βόλος διαμαρτύρεται για ακυρωθέν γκολ του Μωραΐτη στο 6′, απόφαση για την οποία εξέδωσε μάλιστα επίσημη ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι ήταν λανθασμένη η υπόδειξη για οφσάιντ. .


Μετά από ένα πρώτο 20λεπτο, όπου τα μόνα αξιοσημείωτα γεγονότα ήταν ένα γκολ του Μωραϊτη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ (και προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες στους γηπεδούχους, που μάλιστα έβγαλαν ανακοίνωση στο ημίχρονο, κάνοντας λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος») και η αναγκαστική αλλαγή του Μύγα που τραυματίστηκε, ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία της αναμέτρησης. Η κεφαλιά του Ασεβέδο στο 22΄ σταμάτησε στο δοκάρι (αφού βρήκε και σε παίκτη του Βόλου) και το δυνατό σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή στο 24΄ υποχρέωσε τον Κόστιτς σε δύσκολη απόκρουση. Το κόρνερ που προέκυψε το εκτέλεσε ο Γιουμπιτάνα και ο Αντζιέλσκι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 25΄. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους σε μία ωραία αντεπίθεση στο 37΄, όμως ο Αντζιέλσκι, αν και είχε όλο το τέρμα μπροστά του, «σημάδεψε» τον Κόστιτς. Η θεσσαλική ομάδα είχε να αντιπαρατάξει μία κεφαλιά του Γκαρσία από πολυ καλή θέση στο 30΄, που κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιντώτα.

Αν και θα περίμενε κανείς οι γηπεδούχοι να βγουν στο β΄ μέρος αποφασισμένοι να αντιδράσουν, ο Ατρόμητος διατήρησε τον έλεγχο και στο 59΄ διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Αντζιέλσκι να ευστοχεί στο πέναλτι που καταλογίστηκε, σε μαρκάρισμα του Κόμπα στον Βαλένσια. Από κει και μετά οι παίκτες του Σάσα Ιλιτς διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και «κλείδωσαν» τη νίκη, αφού το μόνο που κατάφερε ο Βόλος ήταν να μειώσει στο 7ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Μωραϊτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βόλος (Άνχελ Λόπεθ / 4-4-2): Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46΄ Τάχατος, 56΄Μπερτόγλιο), Μύγας (10′ Λούνα), Τρουγιέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα (60΄ Κίτσος), Ντέλετιτς, Γκαρσία, Μωραϊτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς/4-3-2-1): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Εντερ Γκονζάλεθ (82΄ Κουέν), Φριντζόνσον (41΄ Έρλινγκμαρκ), Γιουμπιτάνα (82΄ Ντιρκς), Βαλέντσια, Αντζιέλσκι (65΄ Βέργος).

Πηγή: sportdog.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook