ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Νίκη «ανάσα» με ανατροπή για τους Γιαννιώτες στη Super League 1
Ο ΠΑΣ Γιάννινα χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για να πανηγυρίσει μόλις τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Super League 1, επικρατώντας με 2-1 στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε με… φόρα από τη δική του μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική και προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μιριτέλο μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 1.
Οι Γιαννιώτες βρέθηκαν έτσι με την… πλάτη στον τοίχο, αλλά αντέδρασαν εντυπωσιακά, αφού κατάφεραν να φθάσουν στην ανατροπή πριν το ημίχρονο, με δύο γκολ σε ένα πενάλεπτο. Παμλίδης και Μπατίστ βρήκαν το δρόμο προς τα δύχτια και η ομάδα τους κράτησε στη συνέχεια το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε έτσι “ανάσα” στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφού “έπιασαν” την Κηφισιά και είναι πλέον ισόβαθμες στην τελευταία θέση, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη 6άδα της φετινής Super League 1.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Ροσέρο (91΄Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Λεό (76΄Μπάλαν), Κόντε (76΄Ριένστρα).
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο (88΄Βαλιέντε), Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (74΄Άλβαρες), Μουνάφο, Γκος (46΄Αλάγκμπε), Σίτο (64΄Ντιαρά), Ρεγκίς (74΄Μάντζης), Ζουγλής, Μιριτέλο.
Πηγή: newsit.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Καλεσμένη η Ιουλία Καραπατάκη – Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 21:00 – Τρέϊλερ
- ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ – Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Στις 21:00 η Τελετή Έναρξης – Το πρόγραμμα των μεταδόσεων
- Γιώργος Κακούσης: Σταματά τη δημοσιογραφία μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση – «Όλες μου οι συναλλαγές είναι διαφανείς και ελέγξιμες»
- Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη από υποδιοικήτρια της Ανεξάρτητης Αρχής για την Αγορά λόγω της εμπλοκής του συζύγου της στην υπόθεση Παναγόπουλου – Εκδιώχθηκε από την ΕΡΤ ο δημοσιογράφος
- «Η γη της ελιάς»: Ο έρωτας της Φρύνης και του Κωνσταντίνου φουντώνει και η αποκάλυψη είναι θέμα χρόνου
- Η πρώτη Ελληνίδα Μις Ευρώπη, η αμαρτία της να σπάσει το άβατο του Αγίου Όρους, η βαριά ασθένεια, η μετάνοια της και ο τίτλος της Λαίδης.
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Άρης – ΠΑΟΚ και όλοι οι αγώνες της 20ης αγωνιστικής είναι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
- Ζαζόπουλος-Κατσίγιαννη-Φωτιάδης-Πάζης: Πρεμιέρα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου για το πιο ερωτικό λαϊκό σχήμα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook