Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό με τον Κωνσταντέλια μπροστάρη και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson όπου θα βρει απέναντι του τον Πανσερραϊκό.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να… ιδρώσει επικράτησε 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και σε συνδυασμό με το 1-0 της Τούμπας, στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό που απέκλεισε λίγες ώρες νωρίτερα τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Κωνσταντέλια και Σβαμπ ήταν αυτά που έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία είναι αλήθεια πως δεν “φόρτσαρε” στη διάρκεια των 90 λεπτών και απλά προσπάθησε να φτάσει στη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Από την άλλη η ομάδα του Βόλου προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό ενώ ο Άνχελ Λόπεθ χρησιμοποίησε και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Παρά τις αλλαγές και το φουλ rotation που επέλεξε ο Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ ήταν δραστήριος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Έψαξε ένα γκολ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με στόχο να “κλειδώσει” την πρόκριση αλλά οι προσπάθειες των Μπράντον Τόμας και Κωνσταντέλια στα πρώτα λεπτά ήταν άστοχες.


Εν τέλει από μια φανταστική ενέργεια του Έλληνα μέσου, έγινε το 1-0 στο 17. Ο “Ντέλιας” πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από τη σέντρα και αριστερά, έκανε την κάθετη κίνηση έως την περιοχή, την έφερε στο δεξί πόδι και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Κόβατς.

Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ διατήρησε την κατοχή της μπάλας, δεν απειλήθηκε και προσπάθησε να σημειώσει ένα δεύτερο τέρμα με τον Μπράντον Τόμας να βρίσκεται σε θέση βολής στο 29′ αλλά αστόχησε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Καλογερόπουλου αλλά τόσο ο διαιτητής του αγώνα όσο και το VAR έδωσαν συνέχεια στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι που στο πρώτο μέρος δεν είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην επίθεση προσπάθησαν στο 67′ και στο 69′ να γίνουν απειλητικοί με τον Κόμπα και τον Σιέλη αλλά και τα δύο σουτ δεν βρήκαν στόχο.
Αντίθετα και μετά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Λουτσέσκου στο ματς ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Σβαμπ. Στο 73′ του αγώνα ο Σάστρε έκανε την παράλληλη μπαλιά ο Κωνσταντέλιας προσπάθησε από κοντά να πλασάρει με τη μπάλα να κοντράρει, αυτή έφτασε στον Σβαμπ ο οποίος με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.


Μέχρι τη λήξη του αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε δύο ακόμη τελικές με τον Σβαμπ να απειλεί μέσα από την περιοχή, από το ύψος του πέναλτι, αλλά ήταν άστοχος ενώ ένα μακρινό σουτ του Μιχαηλίδη μπλόκαρε σταθερά ο Κόβατς.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (63′ Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71′ Λούνα), Τρουιγέ (81′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (63′ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46′ Μωραίτης).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ (71′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81′ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71′ Τάισον), Μπράντον (79′ Τζίμας).

Πηγή: sport24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook