Ο Ατρόμητος χάρη σε γκολ του Ντιέγκο Βαλένσια στις καθυστερήσεις, αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στον ΟΦΗ, με τους Περιστεριώτες να παραμένουν σε τροχιά play off. Είχαν «ανοίξει» το σκορ οι Κρητικοί με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στο 81΄.

Ο Ατρόμητος έμεινε αήττητος σε δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του, με τους Περιστεριώτες, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον ΟΦΗ, εν τέλη να δείχνουν χαρακτήρα και να σώζουν τον βαθμό με buzzer beater στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Πέπε Μελ δεν μπόρεσαν να κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον ΟΦΗ να είναι πιο απειλητικός, ωστόσο να υστερεί στην τελική προσπάθεια.

Παρόλα αυτά την λύση για τους Κρητικούς έδωσε ένας αμυντικός, αφού στο 81ο λετπό και μετά από μια φάση διαρκείας ο Λαμπρόπουλος με δύσκολο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα, μια φάση που ελέγχθηκε από το VAR, αφού ο Ντίκο των φιλοξενούμενων βρισκόταν σε θέση offside, ωστόσο δεν επηρέαζε την φάση.


Παρόλο που ο ΟΦΗ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, ο Ατρόμητος δεν παράτησε το παιχνίδι και μάλιστα οι γηπεδούχοι στο 90+8 κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιουμπιτάνα ο Βαλένσια με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Μπάουμαν για το 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι, με τον Ατρόμητο να ανεβαίνει στην 6η θέση με 23 βαθμούς, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ ο οποίος έμεινε χωρίς νίκη από τον Οκτώβρη και παρέμεινε στην 10η θέση της Super League.

Ατρόμητος(Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούεν (87΄ Καραμάνης), Κούντε, Ντιρκς (64΄ Αντιέλσκι), Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Βέργος (73΄ Βρακάς).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Αμπάντα, Γκαγιέγος (79΄ Μεγιάδο), Γκλάζερ, Μπάκιτς, Τοράλ (79΄ Ριέρα), Μοσκέρα (46΄ Θοράρινσον), Φελίπε (79΄ Ντίκο).

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook