Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με σκορ 2-0 στην έδρα της Λαμίας, με το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία να παίρνει σημαντική βαθμολογική ανάσα στην «μάχη» που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ο Αμρ Ουάρντα με ένα γκολ και μια ασίστ.

O Πανσερραϊκός «άνοιξε» το σκορ στο 14ο λεπτό με γκολ του Αμρ Ουάρντα, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν γκολ την πιο σημαντική φάση τους στο πρώτο μέρος.

Η Λαμία δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ και μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου δέχτηκε και δεύτερο γκολ, αφού ο Άλεξιτς στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη των Σερραίων στο πρωτάθλημα, χάρη στην οποία έφτασαν στους 18 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου παρέμεινε στους 21, βλέποντας το σερί των τριών θετικών αποτελεσμάτων της να διακόπτεται.


Λαμία(Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ (61΄ Καρλίτος), Νούνιες, Τζανδάρης (70΄ Στάνκο), Σλίβκα (46΄ Τόσιτς), Μάλτσι, Σίντκλεϊ, Ακούνια (70΄ Μουλά).

Πανσερραϊκός(Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας (61΄ Οικονόμου), Μορέιρα (90΄ Διαμαντής), Στάικος, Μπετανκόρ (61΄ Άλεξιτς), Τομάς (78΄ Μούργος), Ουάρντα

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook