Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με σκορ 2-0 στην έδρα της Λαμίας, με το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία να παίρνει σημαντική βαθμολογική ανάσα στην «μάχη» που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ο Αμρ Ουάρντα με ένα γκολ και μια ασίστ.

O Πανσερραϊκός «άνοιξε» το σκορ στο 14ο λεπτό με γκολ του Αμρ Ουάρντα, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν γκολ την πιο σημαντική φάση τους στο πρώτο μέρος.

Η Λαμία δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ και μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου δέχτηκε και δεύτερο γκολ, αφού ο Άλεξιτς στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη των Σερραίων στο πρωτάθλημα, χάρη στην οποία έφτασαν στους 18 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου παρέμεινε στους 21, βλέποντας το σερί των τριών θετικών αποτελεσμάτων της να διακόπτεται.


Λαμία(Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ (61΄ Καρλίτος), Νούνιες, Τζανδάρης (70΄ Στάνκο), Σλίβκα (46΄ Τόσιτς), Μάλτσι, Σίντκλεϊ, Ακούνια (70΄ Μουλά).

Πανσερραϊκός(Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας (61΄ Οικονόμου), Μορέιρα (90΄ Διαμαντής), Στάικος, Μπετανκόρ (61΄ Άλεξιτς), Τομάς (78΄ Μούργος), Ουάρντα

Πηγή: newsit.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις