O Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Βόλο, οι Αρκάδες με γκολ του Μιριτέλο στο 90ο λεπτό πήραν το «τρίποντο» και μία θέση στην εξάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Βόλου για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League. To μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μιριτέλο στο 90ο λεπτό. Νίκη – εξάδας για τους Αρκάδες, οι οποίοι με το «τρίποντο» ανέβηκαν στην 6η θέση με 26 βαθμούς. Τέταρτη σερί ήττα για Βόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ έμεινε στην 12η θέση με 14 βαθμούς.

Με σύστημα 4-2-3-1 ο Αστέρας Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς. Κάτω από τα γκολπόστ σταθερά ο Παπαδόπουλος. Στην άμυνα τετράδα με τον Καρμόνα στο δεξί άκρο και τον Χουχούμη στο αριστερό. Δίδυμο στα στόπερ οι Καστάνιο και Τζουκάνοβιτς. Αμυντικά χαφ οι Γκος και Μουνάφο. Στα «φτερά» ο Καλτσάς στο δεξί και ο Ζουγκλής στο αριστερό. Στην κορυφή ο Μιριτέλο και πίσω του ο Κρεσπί.

Ο Άνχελ Λόπεθ του Βόλου επέλεξε σύστημα 4-4-2, κάτω από τα δοκάρια ο Κόστιτς. Τετράδα στην άμυνα με τους Μύγα, Σιέλη, Ασλανίδη και Λούνα από τα δεξιά στα αριστερά. Τετράδα και στη μεσαία γραμμή στο κέντρο οι Μπαριέντος και Γκλάβτσιτς, ριστερά ο Ντέλετιτς και δεξιά ο Κόμπα. Δίδυμο στην επίθεση οι Μωραϊτης και Γκαρσία.

Καλύτερος ο Βόλος, χωρίς γκόλ στο ημίχρονο
Ανώτερος ο Βόλος στο πρώτο 10άλεπτο του αγώνα, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ δημιούργησε τρεις κλασικές ευκαιρίες, αλλά καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Πρώτη καλή στιγμή στο 5ο λεπτό για την ομάδα της Μαγνησίας με τον Λούνα, όμως το σουτ πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 5′ ο Κόμπα με αδύμανο σουτ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. Στο 11ο λεπτό ο Έλληνας κίπερ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στο γόνατο, τη θέση του πήρε ο Γραμματικάκης.

Ο Αστέρας δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 15′ με ωραίο συρτό σουτ του Κρεσπί, η μπάλα πέρασε διπλά από την εστία του Κόστιτς άουτ. Στη συνέχεια οι Αρκάδες βρήκαν στην κόντρα αλλά με κακές επιλογές στην τελική πάσα, σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Έδωσε τη λύση ο Μιριτέλο
Μετά την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια τα πρώτα λεπτά του αγώνα «κύλησαν» χωρίς σημαντικές ευκαιρίες. Στο 72′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στην Τρίπολη. Μέσα από την περιοχή του Γραμματικάκη ο Σιέλης με προβολή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα τρίπολης. Στην επαναφορά ο Ασλανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα εκ νέου στο δοκάρι.

Επτά λεπτά αργότερα ο Μάντζης απάντησε στην ευκαιρία του Βόλου. Ο Έλληνας επιθετικός βρέθηκε απέναντι στον Κόστιτς και από διαγώνια θέση με πλασέ βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μιριτέλο στο 90ο λεπτό, κακή απομάκρυνση του Βόλου στην άμυνα, η μπάλα κατέληξε στον Καλτσά, ο οποίος με σέντρα «μοίρασε» στον Αργεντινό και εκείνος με κεφαλιά κέρδισε από κοντά τον Κόστιτς για το 1-0.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος (11′ λ. τρ. Γραμματικάκης) – Καρμόνα (85′ Μπαρτόλο), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης – Μουνάφο, Γκος (71′ Γιαμπλόνσκι)- Καλτσάς, Ζουγλής (71′ Μάντζης), Κρέσπι – Μιριτέλο.

Στον πάγκοι έμειναν οι: Χριστόπουλος, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Σουρλής, Σίτο.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ, 4-4-2): Κόστιτς – Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας – Μπαριέντος (90+4′ Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (90+4′ Μπερτόγλιο) – Ντέλετιτς, Κόμπα (66′ Τσοκάνης), Γκαρσία (80′ Ράσιτς)- Μωραΐτης.

Στον πάγκο έμειναν οι: Κόβατς, Παπαδόπουλος, Κίτσος, Τρουιγέ.

Πηγή: novasports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook