«Προσπαθώ να κυνηγήσω τα όνειρά μου και να κερδίσω περισσότερα λεπτά», ανέφερε σε Μέσο της Βουλγαρίας ο φόργουορντ των Κινγκς.

Παρότι ο χρόνος συμμετοχής του είναι πολύ περιορισμένος, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν το βάζει κάτω και δείχνει αποφασισμένος να πετύχει στο ΝΒΑ.

«Προσπαθώ να προσαρμοστώ. Η Αμερική είναι κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ μεγάλο. Δεν είμαι 20 χρονών πια, όταν προσαρμόζεσαι πιο γρήγορα. Οι συμπαίκτες μου και η οικογένειά μου είναι εκεί για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Προσπαθώ να κυνηγήσω τα όνειρά μου και να κερδίσω περισσότερα λεπτά», ανέφερε σε Μέσο της Βουλγαρίας ο φόργουορντ των Κινγκς.
«Όλα είναι διαφορετικά εδώ – τα προπονητικά κέντρα, το επίπεδο, το ταλέντο. Στην Ευρώπη βλέπουμε πιο έντονα ματς, όπου υπάρχουν περισσότερη τακτική και είναι πιο σημαντικά τα αποτελέσματα. Το NBA είναι περισσότερο ένα σόου, υπάρχουν περισσότερα highlights εδώ, ενώ στην Ευρώπη μετράει περισσότερο το αποτέλεσμα και η νίκη», πρόσθεσε.

Ένας τραυματισμός τον κρατά εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες εκτός δράσης και έτσι δεν μπόρεσαν να τον δουν από κοντά οι περίπου 300 συμπατριώτες του που ήταν στις κερκίδες στον αγώνα με τους Μπουλς στο Σικάγο. «Είμαι ακόμα τραυματίας. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάρω μέρος στον αγώνα, αν και το ήθελα πολύ, γιατί ήταν ξεχωριστό για μένα. Η υποστήριξη τόσων Βουλγάρων είναι απίστευτη. Υπήρχαν μάλιστα πολλοί Έλληνες, αλλά ήταν πολύ περισσότεροι οι Βούλγαροι. Ακόμη και οι συμπαίκτες μου είπαν ‘ουάου’. γιατί δεν είχαν δει ποτέ τόση υποστήριξη. Το Σικάγο είναι μια πολύ ωραία πόλη, ήμασταν σε ένα ελληνικό εστιατόριο για να θυμηθούμε πώς είναι η Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook