της Super League, με τους Μασούρα, Ελ Κααμπί, Ποντένσε και Φορτούνη να σκοράρουν για τους Πειραιώτες. Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε ο νέος προπονητής της ομάδας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον ΟΦΗ, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν εύκολα με 4-0 τον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκης» και να επιστρέφουν στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό.


Ο αγώνας διεξήχθη υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μετέβη στο φαληρικό γήπεδο για να δει από κοντά την αναμέτρηση μαζί με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βάσκος τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» και πιάνει δουλειά κατευθείαν προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει του αγώνα με τη Φερεντσβάρος την ερχόμενη Πέμπτη(15/02), για τα play off του Conference League.


Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε με υπηρεσιακό τεχνικό τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, μπήκαν από την αρχή του αγώνα δυναμικά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Μασούρας στο 6΄να κάνει το 1-0.

Στο 9΄ ήρθε η σειρά του Ελ Κααμπί να σκοράρει, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Κώστα Φορτούνη, ο Μαροκινός επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.


Ο Ολυμπιακός συνέχισε να «πνίγει» τον ΟΦΗ, η κατοχή έφτασε στο 73% και στο 34΄ από νέο λάθος στην άμυνα των Κρητικών, ο Ποντένσε μετά από μια όμορφη ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Ολυμπιακό να κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα στο 58΄ο Φορτούνης έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να υποδέχεται την εξαιρετική πάσα του Τσικίνιο και να διαμορφώνει το τελικό 4-0.


Με αυτή του τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τους 44 βαθμούς, και μείωσε την απόσταση του από τον 3ο Παναθηναϊκό στους τρεις πόντους.

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε (71΄ Ιμπόρα), Τσικίνιο, Φορτούνης (61΄ Καμπράλ), Μασούρας (77΄ Ναβάρο), Ποντένσε (46΄ Αλεξανδρόπουλος), Ελ Κααμπί (61΄ Γιόβετιτς)

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης (46΄ Θοράρινσον), Αμπάντα, Γκλάζερ, Γκαγέγος (46΄ Μοσκέρα), Μπάκιτς, Μπάκου (81΄ Ριέρα), Αποστολάκης (61΄ Χιμένεθ), Ισέκα (61΄ Φελίπε Λουίζ)

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook