Χωρίς νικητή στους «Ζωσιμάδες» στην 22η στροφή της Stoiximan Super League.

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης στην 22η στροφή της Stoiximan Super League. Σε ένα ματς που ήταν υποτονικό στο πρώτο μέρος και λίγο καλύτερο στο δεύτερο, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από το μηδέν.

Αυτό το αποτέλεσμα κρατάει τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραμείνουν πέμπτοι με 35.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς κοιτούν τον ημιτελικό με τον Παναιτωλικό την Τρίτη (13/02) στο Αγρίνιο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς με φόντο τον τελικό. Από την άλλη οι Ηπειρώτες θα συγκεντρωθούν για το επόμενο παιχνίδι, στην έδρα του Βόλου, στην προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.


Λίγα πράγματα
Υποτονικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να «ψάχνουν» τα πατήματά τους. Στο διάστημα 10-15 το ματς έδειξε πως θα βρει ρυθμό, όμως πλην το σουτ του Σαμόρα στο 13’ για τον Άρη και εκείνο του Τζίνο για τον ΠΑΣ Γιάννινα δύο λεπτά μετά που πέρασε άουτ, δεν είχαμε κάτι άλλο.

Μάλιστα δεν υπήρξε φάση μέχρι και το 37’, με τους Ηπειρώτες και τους Θεσσαλονικείς να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου και προσπάθειες άνευ ουσίας.

Σε εκείνο το λεπτό το απευθείας φάουλ του Κόντε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κουέστα, ο οποίος δεν ανησύχησε από την εκτέλεση του πολύπειρου φορ. Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου, το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η κίτρινη στον Σαμόρα στο 40’.


Καλύτερος ρυθμός, έμεινε το μηδέν
Καλύτερα μπήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο μέρος, απειλώντας ενάμιση λεπτό μετά την έναρξή του. Ο Ροσέρο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με το εξωτερικό, όμως ο Κόντε δίστασε και αντί το κεφάλι του έβαλε το πόδι του, μην μπορώντας να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ισπανός επιθετικός προσπάθησε να σκοράρει με εκπληκτικό τρόπο, αλλά αυτή τη φορά το τακουνάκι του να σταματάει πριν τεστάρει τα αντανακλαστικά του Κουέστα.

Ο Άρης έβγαλε αντίδραση και με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι δημιούργησε την πρώτη του καλή φάση με τον Σαμόρα. Ο άσος των φιλοξενούμενων σούταρε από τα αριστερά με την μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 62’ και πάλι ο Κόντε βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε εξαιρετικό κοντρόλ και προσπάθησε να τελειώσει τη φάση με τη μία, πιάνοντας… αέρα. Έτσι δεν μπόρεσε να εξιλεωθεί για τις ευκαιρίες του, μιας και ένα λεπτό αργότερα βγήκε αλλαγή.

Χρειάστηκε να περάσει ένα 15λεπτο για να δούμε κάτι στο παιχνίδι, με τον Μορόν να σκοράρει, αλλά πριν από το γκολ του να έχει κάνει επιθετικό φάουλ στον Εραμούσπε τραβώντας τη φανέλα του.


Στο 84′ ο Μάνου Γκαρθία σούταρε στην κίνηση από μακριά, με τον Νάγκι να αντιδράει εξαιρετικά και να αποκρούει με εντυπωσιακό τρόπο. Στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Μπράμπετς πέρασε άουτ.

Στην τελευταία φάση ο Λεό είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-0, αλλά πήγε υποτονικά στην μπάλα και το τελείωμά του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Κουέστα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Κιάκος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Ριένστρα, Τζίνο, Λιάσος, Τούτου, Παμλίδης, Ροσέρο (86’ Ντεμίρ), Κόντε (63’ Λεό).

Στον πάγκο έμειναν οι: Αθανασίου, Μπάλαν, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ροζάλες, Πανάγου, Τσαούσης.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φατόρε, Τζούρασεκ (58’ Μάνου Γκαρθία), Ντουκουρέ (58’ Βέλεθ), Σαβέριο (72’ Μορόν), Φετφατζίδης (46’ Νταρίντα), Μπένετ (46’ Σουλεϊμάνοφ), Σαμόρα

Στον πάγκο έμειναν οι: Χουτεσιώτης, Γκαρθία, Πάρδο, Βερστράτε, Παναγίδης

Πηγή: novasports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook