Παρότι με 10 παίκτες από το 30' (αποβολή Οικονόμου), ο Παναιτωλικός -χάρη στο τέρμα του Καρέλη στο 24'- πήρε την πρώτη νίκη (1-0) μετά από 5 ματς στο πρωτάθλημα

Ο Καρέλης επέστρεψε στα γκολ και ο Παναιτωλικός στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο, παρ’ όλο που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 30′!

Οι γηπεδούχοι, κέρδισαν μετά από πέντε αγωνιστικές, με τον Έλληνα στράικερ να ανοίγει το σκορ, έξι λεπτά πριν ο Οικονόμου αποβληθεί με απ’ ευθείας κόκκινη.


Ο Ατρόμητος, έχασε μεγάλες ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την τέταρτη σερί ήττα του, μένοντας χωρίς τρίποντο πέμπτη σερί αγωνιστική.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Στεργιάκης και Πέρες, «μοιραίοι» για τους φιλοξενούμενους οι Αντζιέλσκι και Βαλένσια.

Γκολ ο Καρέλης, απ’ ευθείας κόκκινη ο Οικονόμου!
Το πρώτο ημίχρονο, βρήκε τον Παναιτωλικό να προηγείται 1-0, παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα στο ημίωρο.
Στο 2ο λεπτό, ο Ρομπάιγ επιχείρισε μακρινό σουτ, ο Στεργιάκης έκανε την επέμβαση, ο Αντζιέλσκι σκόραρε στην επαναφορά, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.


Τρία λεπτά αργότερα, ο Παναιτωλικός απάντησε στις ευκαιρίες, με μακρινό σουτ του Πέρες, που πέρασε άουτ.
Στο 19′, ο Ντουάρτε από αριστερά, βρήκε τον Καρέλη, αυτός έστρωσε στον Πέρες, που σούταρε άουτ.

Στο 24ο όμως, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν Ντίας και Πέρες συνδυάστηκαν, ο δεύτερος έβγαλε ωραία κάθετα στον καλυπτόμενο Καρέλη, που εκτέλεσε για το 1-0. Ήταν το πρώτο γκολ του Έλληνα επιθετικού στο πρωτάθλημα μετά από 24 παιχνίδια (22/4/23, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-2) και πρώτο εντός έδρας μετά από 27 (12/3/23, Παναιτωλικός – Λαμία 1-1)!


Στο ημίωρο πάντως, οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν υπέρ του Ατρόμητου, με τον Μάριο Οικονόμου να βρίσκει με τις τάπες τον Έντερ και τον διαιτητή Παπαδόπουλο να τον αποβάλλει με απ’ ευθείας κόκκινη.

Παρ’ όλα αυτά, στο 43′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Τορεχόν από αριστερά έβγαλε στην περιοχή για τον Μαυρία, όμως ο Τσιντώτας είπε «όχι».

Ο Ατρόμητος, απείλησε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους, όταν ο Έντερ εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ από μακριά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ακόμα μεγαλύτερη η ευκαιρία στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ντε Μποκ να κάνει τη σέντρα από αριστερά, αλλά τον Αντζιέλσκι να αστοχεί από πολύ κοντά!

Τον κράτησαν, δοκάρι και Στεργιάκης!
Ο Ατρόμητος, παίζοντας με παίκτη παραπάνω και με τον Καμαρά να μπαίνει στη μεσαία γραμμή, πήρε την κατοχή της μπάλας και στο 51′ έχασε νέα τεράστια ευκαιρία, όταν ο Κιβρακίδης έκανε σέντρα από δεξιά, ο Αντζιέλσκι πήρε μακρινή κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Στεργιάκης έκανε εκπληκτική επέμβαση στην προσπάθεια του Βαλένσια!

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος απείλησε ξανά, με μακρινό σουτ του Γιουμπιτάνα που πέρασε άουτ, ενώ στο 57′ ο Κούντε προσπάθησε από μακριά, όμως ο Στεργιάκης μπλόκαρε.

Ο Παναιτωλικός όμως ισορρόπησε και στο 71′, παραλίγο να φτάσει στο 2-0, με τον Ντουάρτε να σηκώνει την μπάλα για τον νεοεισελθόντα Λιάβα, αλλά τον Τσιντώτα να σώζει την εστία του.

Ο Ατρόμητος έριξε ότι είχε από τη μέση και μπροστά, όμως και πάλι οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ.
Στο 74′, οι απείλησαν ξανά με φάουλ του Ζοάο Πέδρο, ενώ στο 82′, είχαν άλλη μία ευκαιρία, με τον Χουάνπι να σουτάρει, αλλά τον Τσιντώτα να λέει πάλι «όχι».

Οι Περιστεριώτες, θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 86′, με τον Αθανασίου να εκτελεί κόρνερ, τον Έντερ να πιάνει την κεφαλιά από κοντά, αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στις καθυστερήσεις, Τριμμάτης, Βαλένσια και Αντζιέλσκι δεν μπόρεσαν, με τον Παναιτωλικό να πανηγυρίζει το σημαντικό τρίποντο!

Πηγή: novasports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook