Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League 1, η Κηφισιά έμεινε στο 0-0 με το Βόλο και με την ισοπαλία, οι δύο ομάδες παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά και με μόλις ένα βαθμό να τις χωρίζει.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Κηφισιά και το Βόλο είναι πολύ ένταση μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Αχιλλέα Μπέο να αποβάλλεται εκνευρισμένος για τον κόσμο στις εξέδρες, ενώ η θεσσαλική ομάδα είχε αποβολή και στο ματς, με τον Ασλανίδη να την αφήνει με παίκτη λιγότερο από το 45′.


Ο Βόλος κατάφερε όμως να αντέξει στη συνέχεια στην “πίεση” των γηπεδούχων και να κρατήσει το 0-0, το οποίο τον διατηρεί και πάνω από την Κηφισιά στη βαθμολογία της Super League 1, έστω και με μόλις ένα βαθμό περισσότερο από την αντίπαλό της στη “μάχη” για την παραμονή. Οι δύο ομάδες έχουν από κάτω τους, μόνο τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλα δείχνουν ότι ο υποβιβασμός θα κριθεί στα play out της διοργάνωσης.


Οι συνθέσεις στη Κηφισιά – Βόλος
Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος – Γκόμπελιτς (83’ Γιόβαντσιτς.), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς – Τσανάτζια, Σολόα (66’ Σνάιντερλαν)- Μενέντες, Μπιφουμά, Κλωναρίδης (66’ Ίλιεφ) – Τεττέι.

Bόλος (Λόπεθ): Κόβακς – Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας – Γκλάβτσιτς (45+1’ Ράτσιτς), Μπαριέντος (53’ Τσοκάνης) – Ντε Καμπς (53’ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (89’ Μωραϊτης) – Γκαρσία

Ο Αχιλλέας Μπέος αποβλήθηκε από το Κηφισιά – Βόλος: «Να επέμβει εισαγγελέας»

Με επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε το ντέρμπι παραμονής στην Καισαριανή ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Βόλο, με την αναμέτρηση να διακόπτεται για λίγα λεπτά στο 13′, μετά την αποβολή του Αχιλλέα Μπέου.

Ο Αχιλλέας Μπέος διαμαρτυρήθηκε για τον αριθμό των ατόμων στις εξέδρες του αγώνα Κηφισιά – Βόλος, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της COSMOTE TV, και αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Η ένταση συνεχίστηκε, με τον Αχιλλέα Μπέο να μην αποχωρεί αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο και να ανοίγει διάλογο με την εξέδρα.


Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου κάλεσε, μάλιστα, τον εισαγγελέα να παρέμβει. Για να κατευνάσει τα πνεύματα ο πρόεδρος της κύριος Γρίτσας διαβεβαίωσε τον Αχιλλέα Μπέο ότι ο αριθμός των παρευρισκόμενων ατόμων στις κερκίδες είναι ο προβλεπόμενος και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook