Ανοίγοντας το σκορ με τον «κεραυνό» του Γκάνεα (22') και όντας άκρως αποτελεσματικός στο 2ο ημίχρονο, ο Άρης επικράτησε 3-0 εντός έδρας του Ατρομήτου και επέστρεψε στη 2η θέση.

Επιστροφή στις νίκες και τη 2η θέση για τον Άρη, ο οποίος την Κυριακή (28/2) επικράτησε 3-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1.

Oι «κίτρινοι» προηγήθηκαν στο καλό τους πρώτο 25λεπτο χάρη στη σουτάρα του Γκάνεα (22′) και ευτύχησαν να είναι όσο αποτελεσματικοί χρειαζόταν στο δεύτερο ημίχρονο. Πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ με τους Σάσα (65′, ασίστ Γκάνεα) και Σίλβα (80′) και παίρνοντας το «τρίποντο».

Έτσι, κοιτάζουν εκ νέου από ψηλά 12 ομάδες. Όντας στους 47 βαθμούς και στο +1 από τον 3ο ΠΑΟΚ, στο +3 από την 4η ΑΕΚ (παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Παναθηναϊκό) και στο +6 από τους Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Σούντγκρεν (79′ Σάκιτς), Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα – Σάσα (79′ Κάτσε), Τζέγκο – Μπρούνο (68′ Σίλβα), Μπερτόλιο (64′ Μάνος), Γκάμα – Μήτρογλου (64′ Μανσίνι).

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Θεοδωράκης – Γκάλο (74′ Ούμπιδες), Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς – Νάτσος, Χαρίσης – Νταβιώτης (69′ Χριστοδουλόπουλος), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (66′ Ραμπέγιο) – Εντομβόνγι (46′ Κωτσόπουλος, 69′ Μάτιτς).

Με πληρφορίες από Bwin-ΣΠΟΡ FM

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook