Με εύστοχο πέναλτι του Μορόν στο 33' και πλασέ του Νταρίντα στο 90' + 4' ο Αρης πέρασε σχετικά εύκολα με νίκη από το Περιστέρι- Πέμπτη σερί ήττα για τον Ατρόμητο, μετά το σερί 13 αγώνων χωρίς αποτυχία!

Την 5η του συνεχόμενη ήττα μετά από το αήττητο σερί που είχε φτάσει στους 13 αγώνες, γνώρισε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες υποδέχθηκαν τον Άρη με τους «κίτρινους» να επικρατούν με 2-0 και να φτάνουν έτσι τους 38 εδραιώνοντας την 5η θέση στην οποία βρίσκονται. Οι «κυανόλευκοι» από την άλλη με την 5η σερί ήττα όπως αναφέραμε, έμειναν στους 23 βαθμούς και την 9η θέση και αν συνεχίσουν έτσι μπορεί να βρεθούν σε μπελάδες.

Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες
Ο Σάσα Ίλιτς (στον πάγκο κάθισε ο Βαλίτσκο Καπλάνοβιτς καθώς ο Ίλιτς ήταν τιμωρημένος) έστησε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3. Ο Τσιντώτας ήταν στην εστία, με τους Κεσχρίντα, Τσακμάκη, Τζαβέλλα και Ντε Μποκ μπροστά του. Κούεν, Κούντε και Έρλινγκμαρκ τριάδα στον άξονα. Ρομπάιγ, Καμαρά, Αντζιέλσκι η τριπλέτα της γραμμής κρούσης .

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. O Kουέστα ήταν στα δοκάρια, με τους Μοντόγια, Μπράμπετς, Ρόουζ και Φεράρι στην άμυνα. Ο Βέλεθ ήταν στο «6», με «8αρι» τον Γκαρθία και στο «10» ο Νταρίντα. Μπένετ – Σουλεϊμάνος ήταν τα δυο εξτρέμ και φορ ο Μορόν.

Λίγες φάσεις και 0-1 με πέναλτι του Μορόν για τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε τις πολλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.

Η πρώτη φάση έγινε στο 17′ με τον Μορόν να εκτελεί το φάουλ και τον Τσιντώτα να διώχνει με υπερένταση. Μάλιστα ο Ισπανός επιθετικός είχε ήδη ξεκινήσει να πανηγυρίζει. Έτσι φτάσαμε στο 29′ που είχαμε και την φάση που έκρινε το πρώτο μέρος.

Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι έφυγαν εξαιρετικά στην κόντρα με τον Κουέν να παίρνει την μπάλα από τον Αντζιέλσκι, αλλά το σουτ του να βγάζει ο Κουέστα. Ο Τσέτσιλας ωστόσο γύρισε την φάση πίσω, καθώς όπως είδε μετά ο Κουέν είχε κάνει χέρι στην περιοχή, δίνοντας έτσι το πέναλτι μετά και την εξέταση του VAR. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε το 33′ ο Μορόν κάνοντας το 0-1. Ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος, καθώς ο Τσιακμάκης δεν μπόρεσε με κεφαλιά από εξαιρετική θέση να σκοράρει και να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Κράτησε άνετα το μηδέν και με τον Νταρίντα πήρε τη νίκη με 2-0
Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν πολύ χειρότερο από αυτό του πρώτου. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, πίεζαν για να ισοφαρίσουν, αλλά ουσιαστικά δεν έχασαν κάποια σημαντική ευκαιρία, καθώς οι Θεσσαλονικείς κρατούσαν άνετα το μηδέν στην άμυνα και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Σε μία από αυτές μάλιστα κατάφεραν να κάνουν το 0-2 και να δώσουν τέλος στο ματς. Συγκεκριμένα ο Σαμόρα έβγαλε την σέντρα, ο Τσιντώτας δεν έδιωξε καλά και ο Νταρίντα ανενόχλητος στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ατρόμητος (Καπλάνοβιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Καμαρά, Έρλινγκμαρκ (Βαλένσια 55′), Ρομπάϊγ (Γιουμπιτάνα 73′), Κουέν (Βέργος 84′), Αντζιέλσκι.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ (Ντουκουρέ 83′), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (Σαμόρα 83′), Μπένετ (Σαβέριο 46′), Γκαρθία (Βεστράτ 63′), Μορόν (Ανσαριφάρντ 69′).

Πηγή: gazzetta.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook