Επεισόδια και πυροβολισμοί στην εξέδρα οδήγησαν σε διακοπή το παιχνίδι του Μανδραϊκού με τον Απόλλωνα Ποντίων για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Δυτικής Αττικής, στο 43' της αναμέτρησης.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής μεταξύ του Απόλλωνα Ποντίων και του Μανδραϊκού σε γήπεδο στον Ασπρόπυργο.

Ειδικότερα γύρω στις 15:45 και ενώ η αναμέτρηση ήταν στο 43΄ λεπτό σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ φιλάθλων ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί. Ο αγώνας διεκόπη και στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν δύο άτομα τραυματισμένα από τα επεισόδια και 9 κάλυκες.

Ο διαιτητής του αγώνα, Αριστείδης Βάτσιος, αναφέρει στο φύλλο αγώνος ότι στο 43′ άκουσε αρχικά έξι πυροβολισμούς και εν συνεχεία άλλους οκτώ(πιθανόν πυροβολισμούς), ενώ άκουγε από την κερκίδα μερίδα φιλάθλων να φωνάζουν: «Έχουν όπλα, έχουν όπλα, μας πυροβολούν, έχουμε μικρά παιδιά».

Λίγη ώρα αργότερα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκε ένα όπλο.

Επίσης προσήχθησαν ακόμα έξι άτομα από την περιοχή της Μαγούλας, που εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών. Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Δυτικής Αττικής.

Σημειώνεται πως στον Μανδραϊκό είχε διατελέσει πρόεδρος ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς, o οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Μάνδρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook