Με τον κόσμο να επιστρέφει στο Καραϊσκάκη, σε ματς πρωταθλήματος, μετά από 4 μήνες, ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να πάρει το τρίποντο (3-0) κόντρα στον Βόλο που από το 6' έπαιζε με δέκα παίκτες (κόκκινη Μπαριέντος). Οι Ελ Καμπί (2), Γιόβετιτς τα γκολ των Πειραιωτών, που πέρασαν στην 3η θέση!

Παίζοντας μπροστά στον κόσμο του που ζήτησε Πρωτάθλημα ξανά για πρώτη φορά μετά τις 5 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να λυγίσει την αντίσταση του Βόλου που έμεινε με 10 από το 6′ λόγω της αποβολής του Μπαριέντος. Ελ Καμπί (2 φορές) και Γιόβετις οι σκόρερ.

Ολυμπιακός – Βόλος: Πώς ξεκίνησαν οι 2 ομάδες
Ροτέισον υπήρξε για τον Ολυμπιακό από τον Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός προπονητής επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού στον Νέλσον Άμπι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες και βρέθηκε δίπλα στον Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο Τζολάκης ήταν στο τέρμα και ο Ισπανός είχε τους Ορτέγα και Ροντινέι στα άκρα ως μπακ ενώ στη μεσαία γραμμή ήταν ο Έσε με τους Όρτα και Τσικίνιο. Τέλος, ο Ποντένσε με τον Μασούρα ήταν στα άκρα με τον Ελ Καμπί στην κορυφή.


Ο Βόλος από την άλλη είχε 4-2-3-1 ως σχηματισμό με τον Κόντη στον πάγκο του. Κάτω από τα δοκάρια ο Κόβακς, άμυνα με Μύγα, Ράσιτς, Σιέλη και Λούνα, στο κέντρο μπροστά τους, τους Καμπς και Μπαριέντος και μετά οι Ολιβέιρα, Αμίν Ασεχνούν και Κόμπα πίσω από τον φορ Μωραϊτη.

Αποβολή στο 6ο λεπτό για τον Μπαριέντος και μετά 2 γκολ από τον Ελ Καμπί!
Ο Ολυμπιακός ήθελε – έχοντας και την ώθηση του κόσμου του που βρέθηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο Stoiximan Super League 1 στο γήπεδο μετά τις 5 Νοεμβρίου και το ματς με τον ΠΑΟΚ – ήθελε να… τελειώσει νωρίς στον αγώνα. Η απερισκεψία του Μπαριέντος με την κλωτσιά του στο πρόσωπο του Μασούρα έφερε την αποβολή του παίκτη του Βόλου στο 6ο λεπτό. Από τον Βόλο υπήρχαν διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι του αγώνα, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο χτύπημα με τον Μασούρα να ματώνει και να χρειάζεται κα ράμματα.

Στο 9ο λεπτό ο Ολυμπιακός απείλησε με σουτ του Ποντένσε και στο 11′ ο Μωραϊτης για λίγο δεν βρήκε τη μπάλα για να απειλήσει τον Τζολάκη. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε και άλλες φάσεις όπως το φάουλ του Ποντένσε λίγο άουτ.


Στο 20′ και στο 24′ ο Ελ Καμπί απώλεσε πολύ μεγάλες φάσεις για να βρει δίχτυα. Στο 27′ όμως ο Μαροκινός θα σκόραρε ξανά. Μετά τη μπαλιά του Ορτα βρήκε τη μπάλα με το σώμα για να πει γκολ που μέτρησε έπειτα από VAR Check.

Ακολούθησαν ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό και μάλιστα μεγάλες με Μασούρα και Ελ Καμπί. Στο 43′ ο Κόβακς είχε τεράστια απόκρουση πάνω στον Μασούρα αλλά και στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός σκόραρε ξανά. Ο Ποντένσε απέφυγε τον Μύγα, που τον χτύπησε χαμηλά και μετά πήρε πέναλτι έπειτα από VAR Check. Το πέναλτι ανέλαβε να το χτυπήσει ο Ελ Καμπί που έκανε το 2-0 και φτάνει έτσι τα 22 γκολ σε 33 παιχνίδια.


Ο Ολυμπιακός που παρέμεινε κυρίαρχος και στο β’ μέρος κάνοντας… πάρτι!!!
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να έχει φάσεις. Μόνο ο Ποντένσε πριν καν φτάσουμε στο 70′ είχε 3 και μάλιστα και πολύ καλές φάσεις και με το κεφάλι του. Στο 51ο λεπτό ο Μασούρας είχε χαμένο τετ α τετ για να ακολουθήσει φάση του Ελ Καμπί και γκολ του Μασούρα έπειτα από κεφαλιά του στο 56′ που τελικώς δεν μέτρησε μετά από VAR Check για φάουλ που προηγήθηκε από τον Ρέτσο.


Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ συνέχισαν να έχουν αρκετές φάσεις. Στο 87′ βρήκαν γκολ από τα πόδια του Γιόβετιτς έπειτα από το γύρισμα του Ελ Αραμπί σε φάση που άρχισε από τον Ποντένσε και στο 89′ ήταν η σειρά του Πορτογάλου σταρ να σκοράρει αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε για χέρι του Ναβάρο (έπειτα από έλεγχο στο VAR). Το ματς τελείωσε με το 3-0 υπέρ των Πειραιωτών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ορτέγα, Ρέτσος (60′ Μπιανκόν), Αμπι, Ροντινέι (60′ Γιόβετιτς), Ορτα, Εσε (60′ Αλεξανδρόπουλος), Τσικίνιο (73′ Ναβάρο), Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Καμπί (73′ Ελ Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ: Κόβακς, Μύγας, Ράσιτς, Σιέλης, Λούνα, Καμπς (46′ Κίτσος), Μπαριέντος, Αμίν Ασεχνούν (76′ Ταχάτος), Κάλβο Ολιβέρα (59′ Μπερτόγλιο), Κόμπα (83′ Ασλανίδης) και Μωραϊτης.

Πηγή: gazzetta.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook