Σοκ στον κόσμο του βόλεϊ, που θρηνεί τον χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 46 ετών από ανακοπή.

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η εμβληματική αρχηγός επί σειρά ετών στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, άφησε την τελευταία της πνοή στα 46 της χρόνια, χτες στο σπίτι της στη Ρουμανία

Η πρώτη σύζυγος του ασημένιου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2022, αφήνει πίσω της τον γιο τους 12 ετών.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από την ομοσπονδία βόλεϊ της Ρουμανίας και πολύ γρήγορα προκάλεσε συγκίνηση και εντός συνόρων.

Το προφίλ της
Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου που είχε αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και είχε πάρει μέρος με τη γαλανόλευκη ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, πέθανε από ανακοπή καρδιάς, όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία.

Παντρεύτηκε τον Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, και πριν χωρίσουν απέκτησαν ένα παιδί.

Τα τελευταία χρόνια η Ρούξι Ντουμιτρέσκου ζούσε στη Ρουμανία και είχε αφοσιωθεί στη δική της ακαδημία βόλεϊ.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, κατέκτησε συνολικά 7 πρωταθλήματα κι 8 κύπελλα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο βραβεύτηκε 2 φορές ως MVP σε τελικούς Κυπέλλου.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε από το 2003 μέχρι το 2010 και έγινε μια από τις πιο αγαπητές αθλήτριες του συλλόγου για την προσφορά και τις δηλώσεις αφοσίωσης στην ομάδα.

Ήταν ήδη στη Ρουμανία όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έδινε τη μεγάλη αλλά άνιση μάχη για τη ζωή του, με τον θάνατό του, το 2022, να απλώνει ένα πέπλο θλίψης σε ολόκληρη τη χώρα.

Σχεδόν δυο χρόνια μετά, η Ρούξι Ντουμιτρέσκου έφυγε από τη ζωή, με τους δικούς της ανθρώπους να περιμένουν απαντήσεις για τα αίτια της ανακοπής που έκοψε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook