Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε ο Βόλος τις υποχρεώσεις του στα φετινά πλέι άουτ της Super League. Η ομάδα της Μαγνησίας πέρασε με 2-0 από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης, παίρνοντας έτσι τρεις σημαντικούς βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη “μεγάλη” κατηγορία.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Βόλος, επικρατώντας εκτός έδρας του Αστέρα Τρίπολης (2-0), για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε τους 22 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Κηφισιά (30.03). Απ’ την άλλη, οι Αρκάδες έμειναν στους 31 βαθμούς (δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό), ενώ την επόμενη αγωνιστική παίζουν εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό.


Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις, με μοναδική εξαίρεση ένα σουτ του Γκλάβτσιτς από καλή θέση που σταμάτησε πάνω στον Καστάνιο, ενώ με το ξεκίνημα του β΄ μέρους (48΄) οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους, με το σουτ του Μερτόλιο που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Γραμματικάκης.


Ο Αστέρας “απάντησε” στο 51΄ με κοντινή προβολή του Κωστέα που έδιωξε σε κόρνερ ο Κόβατς, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Λούνα φάνηκε να χτυπάει τον Μπαρτόλο, ο διαιτητής Τζήλος του έδειξε κίτρινη κάρτα και δεν άλλαξε την απόφασή του, παρότι κλήθηκε από τον VAR να δει τη φάσει στο βίντεο.


Τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 63′ με τον Κόμπα. Έξι λεπτά μετά, ο Λούνα γύρισε ωραία στον Γκαρσία και αυτός με προβολή σκόραρε. Ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ στον πρώτο, αλλά μετά από έλεγχο στο VAR το γκολ μέτρησε κανονικά.

Πηγή:newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook