Ματσάρα στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Περιστεριώτες να επικρατούν 3-2, γα την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Ο Νίκος Βέργος πέτυχε νικητήριο γκολ για τον Ατρόμητο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων (3-2) και… βύθισε ακόμα περισσότερο τους φιλοξενούμενους στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, σε συνδυασμό και τα υπόλοιπα αποτελέσματα που υπήρξαν κατά την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.


Ματσάρα στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Περιστεριώτες να επικρατούν 3-2, γα την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.


Με το “τρίποντο” αυτό, ο Ατρόμητος ανέβηκε έτσι στους 31 βαθμούς και άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (18 β.) και στο -4 από Κηφισιά και Βόλο.

Στο 6’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Τζίμα. Αρχικά ο διαιτητής έδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή, όμως μετά από έλεγχο στο VAR το τέρμα ακυρώθηκε. Στο 37’ και κόντρα στη ροή του αγώνα, Ο Ατρόμητος έκανε το 1-0. Ο Βαλένσια έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Γκονσάλες έπιασε με τη μια το σουτ και νίκησε τον Σούλη.


Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47’ ο Παμλίδης πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με καταπληκτικό πλασέ έκανε το 1-1. Με τη συμπλήρωση, όμως, 60 λεπτών αγώνα, ο Τζαβέλλας πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τους Περιστεριώτες, κάνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους.


Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά έφτασαν στο 2-2 στο 89′ με τον Εραμούσπε. Ο Ατρόμητος, όμως, είπε την τελευταία του.. λέξη στο 90+5′. Ο Κούντε έκανε το γέμισμα από αριστερά και ο Βέργος με ωραίο “τσίμπημα” της μπάλας νίκησε τον Σούλη για το τελικό 3-2.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook