Με γκολ του Ελ Κααμπί από το 6ο λεπτό, ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς το προβάδισμα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 3-0 τον Άρη για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και πήρε την πρώτη του νίκη στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Με γκολ του Ελ Κααμπί από το 6ο λεπτό, ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς το προβάδισμα και παρότι έχασε πέναλτι με τον ίδιο παίκτη, βρήκε δύο ακόμη τέρματα με Ποντένσε και Καρβάλιο για να “καθαρίσει” τον Άρη στο “Καραϊσκάκης”.


Οι “κίτρινοι” από την άλλη πλευρά δεν είχαν καλή εμφάνιση και δεν “απείλησαν” σε κανένα σημείο του αγώνα, μένοντας ξανά μακριά από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας της Super League 1.

Το παιχνίδι
Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του φάση στο ματς, με τον Φορτούνη να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Ελ Κααμπί να παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα να κοντράρει και σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα, για το 1-0 των Πειραιωτών επί του Άρη.

Μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός συνέχισε μάλιστα να έχει τον έλεγχο του αγώνα και είχε ευκαιρίες με Ροντινέι, Φορτούνη και Ρέτσο, για ένα δεύτερο τέρμα, την ώρα που ο Άρης δυσκολευόταν να βρει χώρους για να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν έτσι να σκοράρουν ξανά στο 41′, καθώς ο Ελ Κααμπί “χόρεψε” τον Μπράμπετς και κέρδισε πέναλτι, αλλά ο ίδιος… σπατάλησε στη συνέχεια την ευκαιρία. Εκτέλεσε με “σκαφτό” σουτ αλά Πανένκα, με τον Κουέστα να το προβλέπει όμως και να μπλοκάρει την μπάλα.


Το 1-0 έμεινε έτσι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την εικόνα του αγώνα όμως να μη αλλάζει ούτε στο δεύτερο μέρος. Παρά τις αλλαγές του Άκη Μάντζιου, ο Άρης δεν έδειξε να μπορεί να αντιδράσει και ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι πιο επιθετικός. Ο Γιόβετιτς νικήθηκε έτσι από τον Κουέστα στο 54′, αλλά ο Ποντένσε κατάφερε να “καθαρίσει” το ματς με ένα δεύτερο γκολ στο στο 60′.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε ωραίο πλασέ από τα όρια της περιοχής και έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας του Άρη, για το 2-0 του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έριξε στη συνέχεια το ρυθμό, αλλά ήταν η ίδια που “απείλησε” ξανά για γκολ. Γιόβετιτς και Τσικίνιο έχασαν καλές ευκαιρίες για την ομάδα τους, αλλά ο Καρβάλιο ήρθε από τον πάγκο ως αλλαγή, για να πετύχει το 3ο γκολ στο 89′, με ωραίο πλασέ από κοντά, για το 3-0 των Πειραιωτών στο ματς.


Ο Ολυμπιακός επέστρεψε έτσι στις νίκες και μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή, περιμένοντας και τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, ενώ ο Άρης έμεινε ξανά πίσω από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας της Super League 1.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook