Ο Βόλος και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Ο Βόλος είδε τον Ατρόμητο να προηγείται στο σκορ δυο φορές, ωστόσο οι Θεσσαλοί κατάφεραν να βρουν απάντηση, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2 και να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω απόφασης της ΔΕΑΒ Πανθεσσαλικό ο Ατρόμητος «άνοιξε» το σκορ με τον Αθανασίου στο 18΄ να κάνει το 0-1 και να πετυχαίνει το πρώτου τέρμα σε επίπεδο Super League.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 45+2′ με τον Γκαρσία να κάνει το 1-1, σκορ που ήταν το τελικό για το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, όταν ο Αντζιέλσκι στο 70΄, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε προβάδισμα στους Περιστεριώτες.

Ωστόσο ο Βόλος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, καθώς ο Γκλάβτσιτς στο 80΄ισοφάρισε σε 2-2, με το σκορ να μένει αμετάβλητο έως το τέλος.

Κάπως έτσι ο Βόλος παρέμεινε αήττητος στα πλέι άουτ και πήρε ένα σημαντικό πόντο για την «μάχη» που δίνει να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ από την πλευρά του ο Ατρόμητος παρέμεινε στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος.

Βόλος(Χρήστος Κόντης): Kόβατς – Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα- Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Κόμπα- Γκλάβτσιτς, Γκαρσία, Ασεχνούν

Ατρόμητος(Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι – Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου – Τριμμάτης, Κούντε, Έντερ, Καμαρά, Βρακάς – Βαλένσια, Αντζιέλσκι

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook