Ο Παναιτωλικός πήρε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στην Κηφισιά και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής με τον Λομόνακο να είναι ο ήρωας για την ομάδα του Αγρινίου με το γκολ που πέτυχε στο 70' της αναμέτρησης.

Ο Παναιτωλικός πήρε την πιο σημαντική νίκη της σεζόν, έως την επόμενη καθώς έφυγε με το διπλό από την Καισαριανή, επικράτησε 1-0 της Κηφισιάς και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο με την ομάδα του Αγρινίου να προσπερνάει πλέον την Κηφισιά, να είναι στο +2 και κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Το “χρυσό γκολ” για την ομάδα του Αγρινίου πέτυχε ο Λομόνακο με υπέροχο πλασέ στο 70′ της αναμέτρησης ενώ με την επικράτηση του ο Παναιτωλικός πήρε και την ισοβαθμία από την Κηφισιά.


Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης πανηγύρισαν μαζί με τους φίλους τους που βρέθηκαν στα βράχια γύρω από το γήπεδο της Καισαριανής για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Πετράκη.

Η Κηφισιά ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 10′ με τον Τσανάτζια να δίνει στον Ματέους Σάντος που μπήκε από τα δεξιά, έκανε το σουτ, αλλά αυτό έφυγε έξω από την εστία του Τσάβες. Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, κέρδισε κάποιες στατικές φάσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 26′ ένα σουτ Τσανάτζια έφυγε εκτός περιοχή ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ματέους Σάντους στο 40′ της αναμέτρησης.


Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε στους γηπεδούχους με τον Οζέγκοβιτς να βγαίνει τετ α τετ με τον Τσάβες, έκανε το διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και αυτό με μια καλή στιγμή από πλευράς Κηφισιάς με πρωταγωνιστή και πάλι τον Οζέγκοβιτς. Ο Σέρβος φορ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, έψαξε το χωρό να επιχειρήσει το σουτ, τα κατάφερε αλλά αυτό έφυγε λίγο έξω από την εστία του Τσάβες.


Μία του Λομόνακο, δύο του Λομόνακο, τρεις και… γκολ
Ο Παναιτωλικός απάντησε στο 60′ με τον Λομόνακο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά της περιοχής, επιχείρησε το σουτ αλλά αυτό ήταν αρκετά δυνατό και έφυγε πάνω από την εστία του Αναγνωστόπουλου.
Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο επιθετικός των φιλοξενούμενων μπήκε στην περιοχή, έκανε ωραία κίνηση, απέφυγε έναν αντίπαλο, επιχείρησε και το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ
Δέκα λεπτά αργότερα όμως ο Ζοάο Πέδρο που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς έκανε μια υπέροχη κάθετη πάσα προς τον Λομόνακο ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο, τον πλάσαρε εύστοχα και έδωσε προβάδισμα στον Παναιτωλικό.

Η Κηφισιά είχε την πρώτη της τελική προς την εστία στο 77′ όταν ο Οζέγκοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, γύρισε, επιχείρησε το σουτ με τον Τσάβες να μπλοκάρει. Στο επόμενο λεπτό ήρθε η απάντηση του Παναιτωλικού με τον Χουάνπι να κάνει το στου στο 78′ και τον Αναγνωστόπουλο να σταματάει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Κηφισιά
Ο Κώστας Μπράτος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, ούτως ώστε να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτιάξουν τελικές παρά μόνο μια καλή φάση που ήρθε στις καθυστερήσεις όταν σε κόρνερ από τα δεξιά και την πρώτη κεφαλιά του Βαφέα ο Μιλίτσεβιτς πήρε τη δεύτερη κεφαλιά με τον Οικονόμου να διώχνει τη μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή της εστίας του Τσάβες.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν (82′ Νίνης), Σολόα, Σναϊντερλάν, Βαφέας, Τσανάτζια, Κλωναρίδης (46′ Παπασάββας, 83′ Τετέι), Μιλίτσεβιτς, Μπιφουμά (82′ Μεντέντεθ), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίντζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρεθ (90+4′ Τσιγγάρας), Χουάνπι (85′ Χατζηθεοδωρίδης), Λομόνακο, Σέρχιο Ντίαζ (62′ Ζοάο Πέδρο).

Πηγή: sport24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook